UEFA Nations League stream

Det finns en nystartad fotbollsturnering för landslag som går under namnet UEFA Nations League. Där spelar europeiska landslag mot varandra. Vill du kunna streama matcher i Nations League 2020/21?

Då kommer vi kunna hjälpa dig att hitta fotboll live streams som du har möjlighet att se med våra tips. Det innebär t.ex. att du kan sända Sveriges landslag när de spelar i turneringen utan kostnad.

Du kan själv se vilka fotbollsmatcher som kommer spelas den närmsta tiden i UEFA Nations League med hjälp av vårt schema med streaming. Där ser du vilka matcher som finns att vänta under den närmsta tiden.

Streama Nations League matcher


There are no upcoming events.


Den streamsida online som kommer att live streama matcher i UEFA Nations League är ingen mindre än CMore. Denna populära tjänst har rättigheterna att visa samtliga matcher. Både de som spelas av Sveriges landslag och de som görs upp av andra lag.

CMore är en sida som många svenskar redan har ett konto hos. Detta är inte speciellt märkligt, då CMore täcker upp mycket av de sport live streams som är intressant för oss svenskar. Inte minst så hjälper Cmore dig att kunna streama Allsvenskan. De kommer även hjälpa dig att sända matcher i Superettan. Detta är något som självklart är populärt för många svenska hushåll.

Att streama Nations League 2020/2021 utan kostnad kommer vara möjligt om du använder dig av det erbjudande som gäller för nya kunder. Detta kommer låsa upp en del av de matcher som kommer spelas, och du kan se fotboll online. Se därför till att du skapar ditt konto i samband med att någon av de matcher du är intresserad av ska spelas. Erbjudandet inne hos Cmore streaming gäller endast i två veckor.

  • Skapa konto hos Cmore
  • Använd erbjudande som Cmore har för nya kunder 
  • Hitta din match
  • Streama Nations League

Därför är det smart att planera när du ska skapa ditt konto. Detta för att kunna streama så mycket fotboll och övrig sport som möjligt.

Så spelas Nations League 2020/21

I UEFA Nations League spelar totalt 55 lag. Dessa lag är uppdelade i olika divisioner (från A till D). I dessa olika divisioner är lagen återigen uppdelade i fyra grupper. I dessa grupper gäller det att komma sedan ta sig vidare till slutspel. Detta ger landslaget en chans att gå längre i Nations League.

Därefter så kommer man se vilket av landslagen som klarat sig bäst, respektive sämst i varje division. Då kan man avancera sig vidare till en högre division till nästa upplaga av UEFA Nations League.

Det finns även en chans att direktkvalificera sig till fotbolls-EM om man skulle lyckas bra i Nations League. Vilket är ett mycket eftertraktat och fint pris.

Sverige vann sin grupp i Nations League 2018, då man var i B-divisionen. Tack vare segern är Sverige uppflyttade till A-divisionen till Nations League 2020/21. I den första matchen i den andra upplagan av denna tävling kan ni live streama Sverige – Frankrike.

TV-sändningar

Det är långt ifrån alla matcher från UEFA Nations League som kommer sändas på TV. Däremot kan du ta för givet att alla matcher som Sverige spelar i Nations League kommer att visas på en eller flera TV-kanaler.

Det är TV4 som har rättigheterna att sända matcherna. Där plockar man enbart ut de matcher som är av ett särskilt intresse för den svenska TV-publiken. Det kommer vara TV4 som gäller för matcher som spelas av svenska landslaget i fotboll. Däremot så kommer även deras syster-kanal – TV12 att visa andra stora matcher från turneringen.

Dessa två TV-kanaler har många redan på sin TV.

Skulle du däremot vara intresserad av att se fotboll från Nations League som inte sänds på TV. Då rekommenderar vi dig istället vidare till Cmore streaming där alla matcher är möjliga att streama online.