Allsvenskan stream

I Sverige är det vanligast att streama matcher i Allsvenskan. Att kolla på matcherna via de Allsvenskan streams som finns online är ett bra, smidigt och ibland knep som du kan använda.

Främst är det inne hos Dplay som du kan se Allsvenskan streams. Där kommer man sända alla matcher som spelas under en säsong. Där kan du även hitta erbjudanden som låter dig se Allsvenskan online. Då begränsade matcher under en begränsad tid. Oftast rör det sig om en kortare period.

Se vilka Allsvenskan streams som är aktuella, och som du kan se online!

Streama matcher i Allsvenskan live


StreamsidaUtbudKostnadLänk
Allsvenskan (IP-begränsad)Spela odds för 50 kr & se live streams!Till bet365
Allsvenskan349 kr/månTill Dplay

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

There are no upcoming events.


Vi kommer hela tiden att rada upp aktuella matcher i vårt lilla schema ovanför. Där kan du snabbt ta hjälp för att hitta vart du kan se Allsvenskan streams till specifika matcher.

I listan så hittar du alla aktuella matcher i som spelas från Sveriges bästa liga i fotboll. Du kan snabbt ta dig vidare från vår sajt, till den sida där du kan streama Allsvenskan.

Vi rekommenderar dig helt klart att följa våra tips kring sändningar online. Vi tipsar nämligen endast om streamsidor som är lagliga.

Hur sänder jag Allsvenskan online?

När det kommer till att sända Allsvenskan online så är det en tjänst som har rättigheterna inom Sveriges gränser. Den streamingtjänst är Dplay. De har ensamrätt att sända matcherna från ligan, vilket de gör med bravur.

Hos Dplay så erbjuder de dig att kunna streama Allsvenskan i HD. Det innebär att de erbjuder den bästa tänkbara kvalitén för din live sändning.

Vi är mycket nöjda med att kunna hämta Allsvenskan live streams varje gång som en match spelas. Hos Dplay så gör man självklart inga prioriteringar. Istället så kommer du hitta live streams till samtliga matcher som spelas under en säsong.

Om du istället vill se svensk ligasport inom hockey är det andra tjänster som gäller. Läs om hur du kan streama hockey live från våra svenska ligor.

Utomlands

Skulle du som svensk befinna dig utomlands så gäller lite andra regler. Då finns det fler streamsidor än Dplay som kan hjälpa dig att se matcher i Allsvenskan live.

En av de tjänster som har rättigheter att sända svenska fotbollsligor utomlands är bet365. Där samlar man med glädje alla matcher från ligan i bland sin live streaming.

Är du utomlands så är det möjligt att streama Allsvenskan. Däremot är ett medlemskap hos bet365 det du behöver, och att du sedan sätter in minst 50 kronor på ditt konto. Sedan kan du se matcherna som du önskar utanför Sverige.

Din insättning är det enda som krävs för att du ska kunna se Allsvenskan online. Pengarna kommer inte försvinna när du väl börjar kolla på Allsvenskan. Istället så kan du använda din insättning för att spela på odds.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Titta på TV

Alla matcher som spelas under en säsong i Allsvenskan kommer både finnas möjliga att se på TV och via live streams. Den tjänst som kommer hjälpa dig med att sända dessa matcher på din TV är Eurosport. Det är inte bara live sändningar online du kan få inne hos Eurosport. Du kan även beställa hem Discoverys (Discovery äger Eurosport) sportkanaler till din TV.

På alla dessa kanaler så sänder man varje säsong ut massor av matcher från Allsvenskan. Vilket därför passar dig som vill se Allsvenskan på TV direkt.

För att beställa hem alla de TV-kanaler som sänder Allsvenskan så rekommenderas du att kontakta Discovery, som äger Eurosport. Väl där kommer de hjälpa dig att få hem deras sportkanaler. Där kommer du inte bara kunna sända fotboll från Allsvenskan. Du kan även se bland annat landslagsfotboll och Europa League.

Allsvenskan 2020 – lag att se

De flesta som bor i Sverige har koll på ungefär vilka lag och klubbar som är stora i Allsvenskan. Varje år så byts några av lagen ut, för att ersättas med andra.

Inför säsongen av Allsvenskan 2020 så har vi sexton lag med i tabellen. Alla dessa lag kommer att spela två matcher mot varandra innan säsongen är slut, och vi har en vinnare av ligan.

Nedanför så följer alla lag som är med i Allsvenskan 2020.

 • Malmö FF
 • IFK Göteborg
 • AIK
 • Djurgårdens IF
 • Hammarby IF
 • IFK Norrköping
 • IF Elfsborg
 • Örebro SK
 • Östersund FK
 • Varbergs BoIS
 • IK Sirius
 • Mjällby AIF
 • Helsingborgs IF
 • Kalmar FF
 • Falkenbergs FF
 • BK Häcken