Allsvenskan stream

I Sverige är det vanligast att streama matcher i Allsvenskan. Här kommer du direkt kunna läsa om det möjligt att ta del av live streams från ligan gratis, eller vad som krävs för att se Allsvenskan live på nätet.

Se vilka Allsvenskan streams som är aktuella, och som du kan se online!

Streama matcher i Allsvenskan live


StreamsidaUtbudKostnadLänk
AllsvenskanTvå veckor gratis
Sedan från 399 kr/mån
Till CMore
Allsvenskan (IP-begränsad)Spela odds för 50 kr & se gratis streams!Till bet365

Det finns inga kommande evenemang.


Vi kommer hela tiden att rada upp aktuella matcher i vårt lilla schema ovanför. Där kan du snabbt ta hjälp för att hitta vart du kan se Allsvenskan streams till specifika matcher.

I listan så hittar du alla aktuella matcher i som spelas från Sveriges bästa liga i fotboll. Du kan snabbt ta dig vidare från vår sajt, till den sida där du kan streama Allsvenskan.

Vi rekommenderar dig helt klart att följa våra tips kring sändningar online. Vi tipsar nämligen endast om streamsidor som är lagliga, och i bästa fall gratis. Skulle din match i Allsvenskan inte vara gratis. Då kommer vi istället visa alternativet som är bäst och billigast.


Hur sänder jag Allsvenskan online?

När det kommer till att sända Allsvenskan online så är det en tjänst som har rättigheterna inom Sveriges gränser. Den streamingtjänst är Cmore. De har ensamrätt att sända matcherna från ligan, vilket de gör med bravur.

Hos Cmore så erbjuder de dig att kunna streama Allsvenskan i HD. Det innebär att de erbjuder den bästa tänkbara kvalitén för din live sändning.

Vi är mycket nöjda med att kunna hämta Allsvenskan live streams varje gång som en match spelas. Hos Cmore så gör man självklart inga prioriteringar. Istället så kommer du hitta live streams till samtliga matcher som spelas under en säsong.

Missa heller inte att Cmore kommer täcka upp med alla Superettan live streams från säsongen. Det innebär att du får tillgång till båda de bästa ligorna i Sverige med endast ett konto.

Inne hos Cmore kommer du även kunna streama hockey live från våra svenska ligor. Därför är det just Cmore vi rekommenderar för dig som vill följa med i det bästa inom den svenska sporten.

Är det gratis?

Det enda negativa vi ser med att kunna streama Allsvenskan på nätet med Cmore är att det inte är gratis. Istället för att erbjuda sina live streams gratis från Allsvenskan så kräver de att du är medlem och köpt ett premiumkonto.

Ett premiumkonto, eller abonnemang hos Cmore kostar dig 449 kr i månaden. Då får du tillgång till alla matcher!

Det finns dessvärre inga lagliga knep du kan ta till för att se Allsvenskan streams gratis på nätet.

Utomlands

Skulle du som svensk befinna dig utomlands så gäller lite andra regler. Då finns det fler streamsidor än Cmore som kan hjälpa dig att se matcher i Allsvenskan live.

En av de tjänster som har rättigheter att sända svenska fotbollsligor utomlands är bet365. Där samlar man med glädje alla matcher från ligan i bland sin live streaming.

Är du utomlands så är det nästan gratis att streama Allsvenskan. Det enda som krävs är att du är medlem hos bet365, och att du sedan sätter in minst 50 kronor på ditt konto.

Din insättning är det enda som krävs för att du ska kunna se Allsvenskan online. Pengarna kommer inte försvinna när du väl börjar kolla på Allsvenskan. Istället så kan du använda din insättning för att spela på odds.

Titta på TV

Alla matcher som spelas under en säsong i Allsvenskan kommer både finnas möjliga att se på TV och via live streams. Den tjänst som kommer hjälpa dig med att sända dessa matcher på din TV är Cmore. Det är inte bara live sändningar online du kan få inne hos Cmore. Du kan även beställa hem Cmores sportkanaler till din TV.

På alla dessa kanaler så sänder man varje säsong ut massor av matcher från Allsvenskan. Vilket därför passar dig som vill se Allsvenskan på TV direkt.

För att beställa hem alla de TV-kanaler som sänder Allsvenskan så rekommenderas du att kontakta Cmore. Väl där kommer de hjälpa dig att få hem deras sportkanaler. Där kommer du inte bara kunna sända fotboll från Allsvenskan och Superettan. Skulle du vara intresserad av att se hockey live så kommer Cmore även hjälpa dig med SHL streams och matcher direkt från HockeyAllsvenskan.

Allsvenskan 2018 –

De flesta som bor i Sverige har koll på ungefär vilka lag och klubbar som är stora i Allsvenskan. Varje år så byts några av lagen ut, för att ersättas med andra.

Inför säsongen av Allsvenskan 2018 så har vi sexton lag med i tabellen. Alla dessa lag kommer att spela två matcher mot varandra innan säsongen är slut, och vi har en vinnare av ligan.

Nedanför så följer alla lag som är med i Allsvenskan 2018.

 • Malmö FF
 • IFK Göteborg
 • AIK
 • Djurgårdens IF
 • Hammarby IF
 • IFK Norrköping
 • IF Elfsborg
 • Örebro SK
 • Östersund FK
 • GIF Sundsvall
 • IK Sirius
 • Trelleborg FF
 • Dalkurd
 • Kalmar FF
 • Brommapojkarna
 • BK Häcken