Serie A stream

Varje säsong bjuder på mängder av matcher från Serie A – Italiens bästa liga. I Sverige kan du streama Serie A på ett mycket enkelt vis. På denna sida så kommer vi tipsa dig om vart du kan se fotboll från Serie A.

Här kommer vi även hjälpa dig med ett matchprogram med live streams. Det innebär att du kan använda vår sajt för ta reda på vilka matcher och lag som spelar idag. Dessutom kan du snabbt ta dig vidare för att se Coppa Italien eller Serie A streams online.

Streama matcher i Serie A


StreamsidaUtbudKostnadLänk
Serie ASpela odds för 50 kr & se live streams!Till Betsson
Serie ASpela odds för 50 kr & se live streams!Till bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

There are no upcoming events.


I vår lista så samlar vi alla de aktuella matcherna som spelas i Serie A & Coppa Italia. Det innebär att du snabbt kan ta dig in på vår sida, för att sedan klicka dig vidare till den sida som kan hjälpa dig att streama din match i Serie A.

Här på SverigeStream.se så kan du även vara säker på att vi visar dig till bästa sidan för dina Serie A streams. Vi rekommenderar alltid dig att leta de sidor som hjälper dig streama fotboll, eller till billigaste pris. Därefter sorterar vi efter kvalité på bild och ljud.

Vi har dessutom skapat en komplett guide för dig som är intresserad av att titta på AC Milan live streams, specificerad på just den klubben.

Utvalda live streams – 2020

Under en säsong så är det givetvis matcher som står ut från mängden. Här nedanför har vi chansen att fördjupa oss om hur du kan sända utvalda matcher i Serie A live.

Självklart så kommer vi uppdatera med de allra bästa matcherna online löpande. Det innebär att vi kommer uppdatera dig ungefär en vecka innan toppmatchen i ligan kommer att spelas.

Även här kommer vi uppdatera dig om Coppa Italia streams. Ibland kan det även bjudas på stora matcher från den italienska cupen.

Sänd Serie A streams online

Många som letar efter att se Serie A live streams är ofta ute efter att se matcherna online. Därför kommer vi här att reda ut om det är möjligt att se Serie A på nätet eller inte.

Det finns nämligen de sidor som kan erbjuda dig att se fotboll från Italien, förutsatt att du spelar på odds samtidigt.

Dessa sidor som har detta erbjudande är främst de bettingsidor som har blandat friskt med både odds och med live streaming. Exempel på såna sajter är bet365 och Unibet.

Inne på dessa sidor kan du streama Serie A om du först gjort en insättning. Det krävs nämligen att du har spelat på odds under de senaste 24 timmarna, alternativt att du har 50 kr på ditt spelkonto.

Självklart så sänds matcherna på dessa sajter helt live, och i realtid.

Utöver fotboll från italienska ligan så kan du hos bet365 och Unibet även få tillgång till La Liga streams eller varför inte sända live från Bundesliga?

Ett konto hos bet365 eller Unibet är med andra ord de vi rekommenderar dig som vill kunna se fotboll live.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

 Se på TV?

Många vill ju självklart även kunna se fotboll från Serie A på TV. Självklart finns det kanaler som sänder matcherna från Italien. Där kan du som svensk se Serie A utan att behöva använda dig av live streaming.

De kanaler som täcker upp med matcher från Serie A är C Mores sportkanaler.

Ett sådant paket kostar dig några hundralappar i månaden. Därför rekommenderar vi dig istället för live streams om du vill spara pengar men samtidigt se fotbollen från Italien live.

  • TV-kanal: C Mores sportkanaler

Serie A 2020 / 2021 – Lag & statistik

Den italienska fotbollen har alltid varit ett stort dragplåster i Europa. Många fans intresserar sig för det man ibland kallar för världens mest ”levande” liga.

Att fotboll är lika med religion i Italien är klart sedan länge. Därför är det inte speciellt konstigt att det är just Serie A som är en av de mest heta ligorna i Europa.

Här spelar några av världens bästa klubblag, så som Juventus, Roma, Napoli och Milan. Många av dessa klubbar är mycket klassiska och anrika.

Ligan har sett bättre dagar, men fortfarande är det många svenskar som gärna bokar in en fotbollsresa till Italien för att kunna se Seria A live.

Här följer lite allmän information kring Serie A, samt vilka lag som spelar i ligan under 2018 och 2019.

  • Startades: 1929
  • Mesta mästare: Juventus (35 titlar)
  • Antal lag: 20 st
  • Regerande mästare: Juventus
  • Flest mål genom tiderna: Silvio Piola (274 mål)

Kolla in alla lag som just nu spelar i Serie A, och vilka lag som du kan se live med hjälp av Serie A stream. Ligan garanterar flera heta derbyn, samt toppmatcher av rang.

Juventus
AC Milan
Inter
Roma
Lazio
Napoli
Torino FC
Sampdoria
Atalanta
Fiorentina
Udinese
Bologna
Genoa
Hellas Verona
Cagliari
Sassuolo
Brescia
SPAL
Parma
Lecce

Coppa Italia

Varje land som har en proffesionell fotbollsliga har även en inhemsk cup. Denna cup kallas i Italien för Coppa Italia, vilket logiskt nog betyder ”Italienska cupen”.

Denna cup innehåller varje år mängder av matcher som du kan se via live stream och TV. Däremot brukar ett intresse för att se matcherna i Sverige inte komma förrens lagen går in i finalspel där matchernas importans dras upp några snäpp.

Du kommer likt som med Serie A, kunna streama Coppa Italia live inne hos bet365 och Unibet.

Samma krav och regler för att kunna se båda ligorna på dessa tjänster.

  • Startades: 1922
  • Mesta mästare: Juventus (12 gånger)
  • Regerande mästare: Napoli