Milan stream

Intresset för att streama AC Milan live har skjutit i höjden sedan Zlatan Ibrahimovic anlände till klubben. I den här texten går vi igenom hur ni gör för att hitta era Milan live streams, så att ni kan titta på “Il Rossoneri” hur och när ni vill. Matcherna sänds live på Bet365.

Du kan se alla AC Milans matcher på Bet365. För att få tillgång till dessa livesändningar ska du skapa ett konto på sajten och därefter göra en insättning på minst 50 kronor. Det är nämligen den lägsta insättningsgränsen, vilken Bet365 använder på sin sida.

Så länge du har minst 1 krona på sajten kan du ta del av alla live streams av AC Milan, både i Serie A och Coppa Italia!

Titta på AC Milan på Bet365!

Streama AC Milan online på nätet

Som sagt är tjänsten du behöver för att hitta och titta på AC Milan live streams Bet365. Där kan du se match efter match, så länge du har ett finansierat konto. Gå in på sajten, skapa ditt konto och gör en insättning. Det finns massvis av annat att se också, och du hittar mängder av fotboll live streams på sajten.

Matcherna visas med bra bild- och ljudkvalitet, men du får dock klara dig utan kommentatorer då det inte finns några sådana på Bet365:s sändningar. Njut istället av publikljudet från de högljudda italienska supportrarna.

Titta från valfri plattform

Positivt på Bet365 är att det går att sända dina streams från vilken enhet som helst. Det går lika bra att kolla på Milan live från mobil som dator eller surfplatta.

Du behöver inte ens ladda ned någon app för att hitta och titta på dina live streams. Öppna bara webbläsaren från valfri plattform och börja streama AC Milan!

Se AC Milans matcher på TV

I regeln sänds AC Milans matcher i TV. Det går faktiskt att se alla Milans Serie A-matcher i TV4/C Mores kanaler, då det är de som äger rättigheterna att visa Serie A i Sverige. När det gäller Coppa Italia (Italienska Cupen) däremot finns det inga svenska kanaler som köpt rättigheterna att visa matcherna, och därför kommer du att behöva leta efter Coppa Italia-sändningar på annat håll.

C More/TV4-bolaget sänder alltid sina matcher i C More Fotboll, C More Live och Sportkanalen. Zlatans debut mot Sampdoria i januari visades i TV4, men annars sänds inga av Milans matcher i TV4.

Det går, precis som med Serie A, att titta på Coppa Italia på Bet365. På så sätt kan du med Bet365-konto se alla Milans matcher säsongen 2019-2020, då det är de enda två tävlingarna som Milan är med och tävlar i.

Eftersom Milan haft några tunga säsonger bakom sig deltar laget inte i Europaspel – varken Champions League eller Europa League – och således kan du se allt som har med Milan och Zlatan att göra inne på Bet365.

Du som tittar på Milan live streams på Bet365 via datorn kan enkelt koppla sändningen till din TV-skärm med hjälp av en HDMI-kabel. På så sätt överförs din livesändning från datorn till TV:n.

AC Milans spelschema 2019-2020

Nedan har vi sammanställt AC Milans kompletta spelschema för denna säsong, så att du som vill streama lagets matcher live vet när du ska vara beredd att starta upp din live stream för att se matcherna. Alla matcher visas på Bet365.

25 augusti: Udinese borta (0-1)

31 augusti: Brescia hemma (1-0)

15 september: Hellas Verona borta (1-0)

21 september: Inter hemma (0-2)

26 september: Torino borta (1-2)

29 september: Fiorentina hemma (1-3)

5 oktober: Genoa borta (1-2)

20 oktober: Lecce hemma (2-2)

27 oktober: Roma borta (1-2)

31 oktober: SPAL hemma (1-0)

3 november: Lazio hemma (1-2)

10 november: Juventus borta (0-1)

23 november: Napoli borta (1-1)

1 december: Parma borta (1-0)

8 december: Bologna borta (3-2)

15 december: Sassuolo hemma (0-0)

22 december: Atalanta borta (0-5)

6 januari: Sampdoria hemma (0-0)

11 januari: Cagliari borta (2-0)

15 januari: SPAL hemma (3-0), Coppa Italia åttondel

19 januari: Udinese hemma (3-2)

24 januari: Brescia borta (1-0)

28 januari: Torino hemma (4-2), Coppa Italia kvart

2 februari: Hellas Verona hemma, 15:00

9 februari: Inter borta, 20:45

13 februari: Juventus hemma 20:45, Coppa Italia semi 1

17 februari: Torino hemma, 20:45

22 februari: Fiorentina borta, 20:45

1 mars: Genoa hemma, 12:30

4 mars: Juventus borta, 20:45, Coppa Italia

9 mars: Lecce borta, 21:00

15 mars: Roma hemma, 20:45

21 mars: SPAL borta, 20:45

5 april: Lazio borta, 20:45

11 april: Juventus hemma, 20:45*

19 april: Napoli borta, 20:45*

22 april: Parma hemma, 18:00*

26 april: Bologna hemma, 18:00*

3 maj: Sassuolo borta, 18:00*

10 maj: Atalanta hemma, 18:00*

17 maj: Sampdoria borta, 18:00*

24 maj: Cagliari hemma, 18:00*

*Datum och tid är preliminärt.

Titta på Milan live – var och hur du vill

Som vi redan nämnt går det att titta på dina Milan live streams från vilken plattform som helst inne på Bet365. Det är ett stort plus för dig som vill se Milans matcher och Zlatans sista år eller månader på fotbollsplanen.

Du kan koppla upp dig och titta från mobil, dator eller surfplatta, men det finns såklart ett sätt som är ännu bättre att titta på Milan på.

AC Milan är en Milanoklubb, och Milano är en väldigt vacker stad med fina gamla stadsmonument, klassiska operabyggnaden La Scala från 1700-talet och massor av vackra sjöar. Den perfekta fotbollsresan hade kunnat vara att dra iväg med kompisen eller familjen ned till Milano, gå in på San Siro och se när Zlatan avgöra inför curva nord.

När du är i Milano kan du som är stort milanista även passa på att kolla in Milans museum. Där finns massor av troféer att vila ögonen på och även mängder av gamla tidningsurklipp, bland annat tillägnas hela väggar åt “Grenoli”, den svenska trion bestående av Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Nils Liedholm som var nyckelfaktorer i Milans framgångar på främst 1950-talet.

Att köpa biljetter till Milans matcher gör du enklast via Milans officiella hemsida, acmilan.com. Det finns även andra sidor som säljer biljetter till matcherna men då är det oftast sajter som säljer vidare, till överpris.

Oavsett hur du väljer att titta på Milan – på plats eller via digital plattform – kan vi bara önska dig stor underhållning!

Odds & betting

Det finns alltid odds att spela på för dig som är intresserad av att betta på Milans matcher. Vanligtvis presenteras odds till Milans matcher en till två veckor innan de spelas, och går du in på Bet365:s sektion för Serie A eller Coppa Italia kan du enkelt uppdateras om huruvida oddsen på önskad match presenterats ännu.

När du hittat matchen du vill spela på är det vara att välja och vraka bland alla mängder av olika odds. Du kan precis som på annan fotboll spela på vinnare, antal mål, antal hörnor, antal kort, målskyttar och mycket mer.

Det går att spela singlar på särskilda skeenden från just den Milanmatch du är intresserad av att oddsa på, eller att kombinera dessa spel med odds från andra matcher.

Lycka till med ditt spelande och kom ihåg att inte satsa mer än du har råd att förlora!