Bet365 – Live streaming i Sverige

En av de streamsidor som vi tycker gör allra bäst arbete med att erbjuda sina medlemmar på lagliga sport streams i Sverige är bet365. Under ett helt år så ser tjänsten till att live sända mer än 100 000 events från hela världen.

Utöver live streaming så är bet365 en välkänd aktör när det kommer till odds & betting. Många räknar bet365 till en av de största bettingsidor i världen. Kanske finns det ett samband med att vara grymt bra på både på streaming och erbjuda sina medlemmar riktigt bra odds.

I denna recension av spelbolaget, så kommer vi främst specificera oss på bet365 live streams i Sverige. Detta för att ge dig som vill streama sport så bra hjälp som det bara är möjligt.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Streama sport med bet365 – Utbud i Sverige

Som tidigare nämnt så kommer du med ett konto hos bet365 kunna streama sport från över 100 000 events varje år.

Detta innebär att utbudet hos bet365 är väldigt stort. Så stort, så att vi gissar att det är den streamingsida online som erbjuder flest sändningar totalt. Här nedan kan du läsa lite om deras utbud i den sport som du är mest intressant.

Vi kan redan nu meddela att bet365 är en av de bra streamsidor online som vi främst rekommenderar våra läsare i Sverige att använda sig av.

Fotboll

När det kommer till fotboll live streams så är det främst ligafotboll som gäller. Däremot så väljer bet365 även att sända live från landskamper som ingår bland träningsmatcher.

Det är inga dåliga ligor som bet365 live streaming kommer att sända från. Nedanför så hittar du alla de ligor som de sänder från fotbollens värld.

 • La Liga
 • Serie A
 • Bundesliga
 • Ligue 1
 • Championsship
 • Landskamper (träningsmatcher)
 • MLS
 • Ryska Premier League
 • Danska Superligaen

Ishockey

Även när det kommer till hockey streams så har bet365 en del att erbjuda. Här är alla ligor som du kan följa med ett konto hos bet365.

 • CHL
 • KHL
 • DHL

Handboll

Det sänds handboll live från en hel del matcher på bet365. Där kommer de sändas handboll från dessa ligor och mästerskap.

 • Handbolls-EM
 • Tyska Bundesliga
 • EM & VM-kval

Tennis

Tennis finns det gott om hos bet365. Utöver de stora mästerskapen som ingår i Grand Slam så finns det otaliga andra matcher att se. Kolla in vilka stora mästerskap och tennis streams som streamsidan kan hjälpa dig med.

 • Australian Open
 • Franska Öppna
 • Wimbledon
 • US Open

kostnad?

Bet365 är en bred streamtjänst som har massor av olika sporter från många olika ligor på sin sajt. Alla medlemmar kommer där kunna starta live streams utan någon större kostnad. Detta förutsatt att du är en aktiv medlem som har minst 50 kr på kontot, alternativt spelat på odds under de första 24 timmarna.

Däremot så kan du öppna alla live streams hos bet365 utan extra kostnad. Det innebär att ditt saldo på spelkonto inte kommer påverkas över hur mycket live streaming som du väljer att streama hos bet365 kostnadsfritt. Förutsatt att du har pengar på ditt konto.

Det är däremot inte helt okej att marknadsföra sport streams hos bet365. Många svenskar som skapar sitt konto kan då utgå från att de inte behöver göra någon insättning för att sända sport live från sidan.

Kvalité & bild

Den bild som du får inne hos bland alla bet365 streams i Sverige är det inget fel på. Matcherna sänds oftast med mycket hög kvalité.

Det är inte alltid, men det händer att det finns svenska kommentatorer som är med och kommenterar de matcher som sänds online.

Även ljudet är något vi inte riktigt kan klaga på. Det håller en hög kvalité lika så.

Det kan vara bra att känna till att bet365 sport streaming inte kommer visas i full skärm. Det innebär att du inte på ett enkelt vis kan se matchen du vill se live på största möjliga skärm. Istället kommer en ruta visa matchen. Du kan då själv välja att zooma in för att få en större bildskärm att kolla på.

Odds & betting

Fördelen med att kunna streama sport hos bet365 är att du kan använda samma sida för att även spela på odds. Du kan då utan problem först spela på den match du är intresserad av, sedan finns det goda chanser att bet365 sänder matchen bland alla sina live streams.

De odds som bet365 erbjuder till sina medlemmar är det långt ifrån några fel på. Bet365 har under en lång period varit den bettingsida som blivit kända för sina givmilda, och höga odds.

Att spela på betting hos bet365 är enkelt. Du behöver endast skapa ditt konto. Sedan är det bara för dig att gå vidare till alla odds för att sedan spela på de odds som du helst vill.

Betyg

Vi håller bet365 som ett av de alternativ som vi tycker det är bäst att använda sig av, i Sverige eller var du än befinner dig. Vi är mycket nöjda med deras helhetslösning med att erbjuda allt som du kan tänkas vilja spela på, samt live streams.

Hos bet365 så kommer du inte bara kunna spela på odds, och sedan streama t.ex. fotboll, hockey och tennis. Du kommer även kunna använda deras andra spelsektioner så som casino, bingo, och poker.

Med andra ord så skapar denna bettingsida en komplett lösning för dig som vill samla så mycket som möjligt på en och samma sajt.

Sponsrat Innehåll | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt