Streama handboll

Handboll är en väldigt eftertraktad sport att streama – farten i spelet och spänningen som uppstår i slutet av en jämn match går knappt att jämföra med någon annan match.

Aktuella handboll streams

Aktuell match: Sverige – Danmark stream (Handbolls VM)


There are no upcoming events.


I Sverige har vi många klassiska handbollsklubbar, så som IFK Kristianstad, LUGI HF och Redbergslid IK. Är du inte på plats och kan se ditt favoritlags matcher gissar vi att du gärna tittar från TV-soffan istället. Här förklarar vi för dig hur du ska gå tillväga.

Vi går även igenom hur du ska bära dig åt för att se Sveriges matcher när det är dags för mästerskap – vilket brukar bjuda på en dramatik som ingen vill missa!

Se handboll live från Sverige

Att streama Sveriges högsta serie i handboll, Handbollsligan, är enkelt. Det enda du behöver är att skaffa C More-abonnemanget Standard Sport. Priset är 199 kr/månaden, och det finns ingen bindningstid.

Förutom Handbollsligan ger detta abonnemang dig även tillgång till stora fotbollsevenemang som VM och den nya tävlingen UEFA Nations League, samt Superettan. Detta, och en hel del annat!

Inför stora mästerskap sker alltid förhandlingar mellan olika bolag om sändningsrättigheterna. Därför går det inte att säga redan nu hur ni ska bära er åt för att streama ett särskilt mästerskap, men så fort rättigheterna är sålda uppdaterar vi er här på SverigeStream.se!

Det kan även läsa mer om hur du kan se fotboll streams eller om du är mer intresserad av att titta på hockey streams på nätet. Vår sajt är till för att du ska kunna hitta den sport, eller match som du vill se så fort som möjligt.

Då och då sänds även handboll på de Tv-kanaler som ingår i de flesta hushåll, så som någon av SVT:s större kanaler eller TV4. När så är fallet kan du givetvis se matchen på TV, men vill du försäkra dig om att kunna se vilken match som helst i exempelvis Handbollsligan eller ett nationellt mästerskap så är definitivt C More att föredra.

Det finns sajter som Unibet, och bet365. Dessa två sajter har gemensamt att de erbjuder sport via streaming. Det innebär att du som medlem på dessa sajter kan se massor av handbollsmatcher online. Det är dock viktigt att du känner till att utbud av ligor och matcher är begränsat på bettingsidor.

Via C More kan du se på den match du önskar var du än är, på vilken plattform du än önskar. Så länge du har tillgång till någon form av digital plattform ska det inte vara några problem. Nedan listar vi de plattformar du kan använda för att streama C Mores utbud.

  • Dator – Streama C More till din PC eller Mac.
  • Surfplatta och mobil – Streama C More via C Mores app, som går att ladda ner till surfplatta och mobil via Apple Store (Iphone, Ipad) eller Google Play (Android).
  • Digital-TV – C Mores utbud går att få in hos de flesta digital-TV-operatörer.
  • Apple TV – Ladda ner C Mores app så kan du streama via din Apple TV (generation 4) till TV:n.
  • Chromecast – Att streama C More via Chromecast är även det ett alternativ, vilket fungerar alldeles utmärkt.
  • Samsung Smart-TV – Om du har en Samsung Smart-TV kan du få in C More direkt i TV:ns meny och där logga in på ditt abonnemang.