CHL stream

Här hjälper vi dig att streama CHL (Champions Hockey League) online. Detta är den stora turneringen för europeiska klubblag inom ishockey.

Flera av de CHL streams som finns på nätet är gratis att titta på. Läs vidare för att veta hur du kan sända CHL och när ditt ishockeylag spelar i Europas främsta turnering.

Streama CHL


Tappara Tampere – Djurgårdens IF, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 18:00

Skellefteå AIK – IFK Helsinki, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 18:30

Malmö Redhawks – Red Bull Munchen, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 18:30

Aalborg Panthers – Frölunda HC, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 19:30

Cardiff Devils – Växjö Lakers, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 20:30


Som du ser här ovanför så har vi samlat de matcher som kommer att spelas i CHL. Där kan du enkelt, snabbt och gratis få tillgång till dessa live streams.

Där kan du se flera av de lag som du till vardags kan se på när du väljer att streama SHL gratis på nätet. Med andra ord så är det hög klass på den ishockey som spelas i CHL 2018/19.

Vart sänds CHL streams online?

Det finns två sidor som kommer kunna hjälpa dig med att se hockey streams från turneringen CHL. Den första sidan som vi kan rekommendera dig för är bet365. Där kommer alla matcher att sändas bland deras live streaming.

För att ta del av bet365 live streams så behöver du i första hand ett gratis konto. Detta konto behöver du sedan ladda med minst 50 kronor. Det är allt som krävs för att kunna se all sport som sänds med hjälp av bet365.

Den andra sidan som vi kan rekommendera är SVTplay. Denna sajt är helt gratis för alla inom Sveriges gränser att använda sig av. Där kommer de sända utvalda matcher från CHL under ett år. Där kommer de främst satsa på att visa lagen från SHL.

Du kan välja den tjänst som du tycker är bäst för att kunna se CHL matcher online.

Så spelas CHL

Från de större ishockeyligorna i Europa kvalificerar sig flera lag vidare till CHL. Där kommer dessa lag bli indelade i grupper. I gruppspelet spelar sedan lagen mot varandra. Detta för att skilja hälften av lagen bort från slutspelet.

De två bästa lagen från alla grupper kommer sedan gå vidare till slutspel. Där spelar man ett dubbelmöte mot sin motståndare. Ungefär som det fungerar i Champions League i fotboll.

Vinnande lagen går mot nästa final, samtidigt som de förlorande laget får snällt lämna turneringen.

Till slut har vi endast två lag i CHL. Då är det dags för final där vinnaren kommer att få titeln som mästare över Europa.

Du kan läsa mer om CHL hos Wikipedia. Där har de samlat all den information som du kan tänkas behöva.

TV

Det kommer vara möjligt att se den hockey som erbjuds från CHL på SVT1, och SVT2. Notera gärna att det inte kommer vara möjligt att se alla CHL matcher på TV. Hos SVT plockar man ut de matcher som man anser är bäst.

Det finns heller ingen annan TV-kanal som kommer att komplettera de matcher som inte sänds med hjälp av SVT. Därför rekommenderas du att använda dig av CHL live streaming om inte just din match skulle sändas på TV.