Superettan stream

Vi tycker oss finna många svenskar som varje säsong söker efter knep att streama Superettan live. Här kommer vi hjälpa dig att visa vart du kan sända Superettan streams online, samt vilka aktuella matcher som finns att titta på.

Vi uppdaterar vårt spelschema från Superettan hela tiden, och visar dig vägen vart du kan sända din specifika match. Kolla i vår lista för att se vilka matcher i Superettan du kan se via live streaming just nu.

Streama matcher i Superettan


StreamsidaUtbudKostnadLänk
Superettan349 kr/månTill CMore
Superettan (IP-begränsad)Spela odds för 50 kr & se live streams!Till bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

There are no upcoming events.


I vår lista hittar du de matcher som spelas idag, eller de matcher som inom snar framtid kommer att spelas i Superettan. Ta sikte på den match, eller det lag du har närmst vid hjärtat. Sedan kommer vi att guida dig till en sida där du kan streama Superettan live.

Utöver att bara ge dig ett schema på bra fotbollsmatcher i Superettan, så kommer vi plocka ut utvalda live streams. Detta till matcher som spelar extra stor roll. Vi kommer då fördjupa oss i matchen, och ge dig mer information än vart du kan streama Superettan online.

Här lägger vi t.ex. till matcher som spelas mellan klassika publikklubbar, toppmöten, eller nervösa möten i bottenstriden.

Se Superettan live

Det finns en lång rad av alternativ för dig som vill kunna följa matcher i Superettan under en säsong. Inte minst så kan du se matcherna med hjälp av Superettan streams. Du kan då via nätet streama fotboll som det bjuds på varje år från ligan.

Du kan även titta på Superettan live direkt på din TV. Även här är det Dplay som kommer kunna hjälpa dig att sända matcherna i Sverige varje år. Mer information om detta finns nedanför.

Sedan kan du även se matcherna direkt på arenorna. Bättre upplevelse än att se matcher i Superettan live på arenorna är svårslagen. Detta kräver dock att du ta dig runt till de olika arenorna, samt betalar en matchbiljett varje gång.

Vi rekommenderar helt klart dig att streama Superettan online. Det är det knep som vi tycker är mest prisvärt, och bäst.

Inne hos Dplay så kommer du även kunna se Sveriges bästa fotbollsliga. Dplay har nämligen samlat sändningar så du kan streama Allsvenskan och Superettan på samma ställe.

Utanför Sverige

Vi nämnde tidigare att det är möjligt att streama Superettan hos bet365. Detta om du inte befinner dig i Sverige. Skulle du vara inrikes så kommer bet365 automatiskt att blockera de Superettan streams som i normala fall finns att kolla på online.

Är du utomlands så kommer du med hjälp av ett spelkonto kunna se fotboll streams live. Detta då från båda våra svenska ligor – Superettan och Allsvenskan.

Ett spelkonto är faktum med inte det enda som krävs. För att låsa upp alla live sändningar så behöver du gjort en insättning på minst 50 kronor. Det krävs nämligen att du har minst 50 kronor, alternativt spelat på odds för att kunna se fotboll från Superettan och Allsvenskan hos bet365.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Se ditt lag i Superettan 2020

Här nedanför så kommer en lista med alla lag som kommer att spela i Superettan 2020. Extra rolig är Superettan då lag både kommer att gå upp en division, samtidigt som andra lag kommer trilla ner.

Detta skapar varje år en bra fajt både i tabellens övre, och undre halva.

Se vilka lag som du kan se live under Superettan 2020.

 • Trelleborgs FF
 • Akropolis IF
 • Degerfors IF
 • GAIS
 • Västerås SK
 • Dalkurd FF
 • Halmstads BK
 • Örgryte IS
 • AFC Eskilstuna
 • IK Brage
 • Umeå FC
 • Jönköpings Södra
 • GIF Sundsvall
 • Ljungskile SK
 • Östers IF
 • Norrby IF

Sänd på TV

Oavsett om du vill se matcher från Superettan eller Allsvenskan i Sverige så är det Dplay som har alla rättigheter. Det innebär att Dplay inte bara kommer erbjuda dig att streama fotboll från Superettan. De kommer även sända matcherna på TV.

På de kanaler som sänder Superettan så kommer du även kunna ta del av det andra utbudet av sport som Dplay har. Det innebär att du utan problem även kommer att se Allsvenskan på TV.

Skulle du istället vara mer intresserad av ishockey. Då är det en sport som du både kan se direkt på din TV eller sända online.

Att få Dplay TV-kanaler till just din TV är inte svårt. Du behöver endast komma i kontakt med Dplay för att beställa hem kanaler som sänder Superettan live på din TV.