Superettan stream

Vi tycker oss finna många svenskar som varje säsong söker efter knep att streama Superettan live. Här kommer vi hjälpa dig att visa vart du kan sända Superettan streams online, samt vilka aktuella matcher som finns att titta på.

Vi uppdaterar vårt spelschema från Superettan hela tiden, och visar dig vägen vart du kan sända din specifika match. Kolla i vår lista för att se vilka matcher i Superettan du kan se via live streaming just nu.

Streama matcher i Superettan


StreamsidaUtbudKostnadLänk
SuperettanTvå veckor gratis
Sedan från 399 kr/mån
Till CMore
Superettan (IP-begränsad)Spela odds för 50 kr & se gratis streams!Till bet365

Det finns inga kommande evenemang.


I vår lista hittar du de matcher som spelas idag, eller de matcher som inom snar framtid kommer att spelas i Superettan. Ta sikte på den match, eller det lag du har närmst vid hjärtat. Sedan kommer vi att guida dig till en sida där du kan streama Superettan live.

Utöver att bara ge dig ett schema på bra fotbollsmatcher i Superettan, så kommer vi plocka ut utvalda live streams. Detta till matcher som spelar extra stor roll. Vi kommer då fördjupa oss i matchen, och ge dig mer information än vart du kan streama Superettan online.

Här lägger vi t.ex. till matcher som spelas mellan klassika publikklubbar, toppmöten, eller nervösa möten i bottenstriden.

Se Superettan live

Det finns en lång rad av alternativ för dig som vill kunna följa matcher i Superettan under en säsong. Inte minst så kan du se matcherna med hjälp av Superettan streams. Du kan då via nätet streama fotboll som det bjuds på varje år från ligan.

Du kan även titta på Superettan live direkt på din TV. Även här är det Cmore som kommer kunna hjälpa dig att sända matcherna i Sverige varje år. Mer information om detta finns nedanför.

Sedan kan du även se matcherna direkt på arenorna. Bättre upplevelse än att se matcher i Superettan live på arenorna är svårslagen. Detta kräver dock att du ta dig runt till de olika arenorna, samt betalar en matchbiljett varje gång.

Vi rekommenderar helt klart dig att streama Superettan online. Det är det knep som vi tycker är mest prisvärt, och bäst. Det är inte möjligt att se Superettan streams gratis. Istället så kan du för en tillsynes billig peng kunna se matcher i Superettan hos Cmore.

Inne hos Cmore så kommer du även kunna se Sveriges bästa fotbollsliga. Cmore har nämligen samlat sändningar så du kan streama Allsvenskan och Superettan på samma ställe.

Gratis?

Det har hänt att Cmore har erbjudit sina nya kunder att streama Superettan gratis på nätet. Det är däremot ingen standard. Oftast är det inte möjligt att kolla på fotboll live hos Cmore gratis. Utan istället så kräver du ett abonnemang, eller premium.

Detta för att låsa upp matcher från både Allsvenskan och Superettan. Ett abonnemang kommer att kosta dig max 449 kronor i månaden. De kommer i sin tur att hjälpa dig att se all sport som Cmore har samlat på sin streamingtjänst.

Även när det kommer till att se Superettan gratis utomlands så är det något som inte är möjligt. Däremot är det billigare. Inne hos t.ex. bet365 så har man samlat både odds och live streams. Denna live streaming tar även upp matcher från Superettan.

Mer om detta finns precis här nedanför. Där går vi genom vilka alternativ som finns om du vill kolla på Superettan utanför Sveriges gränser.

Utanför Sverige

Vi nämnde tidigare att det är möjligt att streama Superettan hos bet365. Detta om du inte befinner dig i Sverige. Skulle du vara inrikes så kommer bet365 automatiskt att blockera de Superettan streams som i normala fall finns att kolla på online.

Är du utomlands så kommer du med hjälp av ett spelkonto kunna se fotboll streams live. Detta då från båda våra svenska ligor – Superettan och Allsvenskan.

Ett spelkonto är faktum med inte det enda som krävs. För att låsa upp alla live sändningar så behöver du gjort en insättning på minst 50 kronor. Det krävs nämligen att du har minst 50 kronor, alternativt spelat på odds för att kunna se fotboll från Superettan och Allsvenskan hos bet365.

Se ditt lag i Superettan 2018

Här nedanför så kommer en lista med alla lag som kommer att spela i Superettan 2018. Extra rolig är Superettan då lag både kommer att gå upp en division, samtidigt som andra lag kommer trilla ner.

Detta skapar varje år en bra fajt både i tabellens övre, och undre halva.

se vilka lag som du kan se live under Superettan 2018.

 • Helsingborgs IF
 • AFC Eskilstuna
 • Degerfors IF
 • GAIS
 • Gefle IF
 • Falkenbergs FF
 • Halmstads BK
 • Örgryte IS
 • IFK Värnamo
 • IK Brage
 • IK Frej Täby
 • Jönköpings Södra
 • Landskrona BoIS
 • Varbergs BoIS
 • Östers IF
 • Norrby IF

Sänd på TV

Oavsett om du vill se matcher från Superettan eller Allsvenskan i Sverige så är det Cmore som har alla rättigheter. Det innebär att Cmore inte bara kommer erbjuda dig att streama fotboll från Superettan. De kommer även sända matcherna på TV.

På de kanaler som sänder Superettan så kommer du även kunna ta del av det andra utbudet av sport som Cmore har. Det innebär att du utan problem även kommer att se Allsvenskan på TV.

Skulle du istället vara mer intresserad av ishockey. Då är det en sport som du både kan se direkt på din TV eller sända online. Cmore ger dig även möjligheter att streama ishockey online från Sverige. Då kommer de att bjuda dig på både SHL och HockeyAllsvenskan.

Att få Cmores TV-kanaler till just din TV är inte svårt. Du behöver endast komma i kontakt med Cmore för att beställa hem kanaler som sänder Superettan live på din TV. Detta till en kostnad på 449 kronor i månaden.