SHL stream

Att sända hockey från SHL live är något som är vanligt i Sverige. Varje år är det tusentals människor som letar efter SHL streams till de matcher som anses mer populära.

Vi kommer här att hjälpa dig streama SHL matcher online. Vi kommer med hjälp av vårt spelprogram ge dig tips på vilka matcher som snart kommer att spelas. Självklart kommer vi även tips kring vart du kan sända matcherna live.

Streama aktuella matcher från SHL


StreamsidaUtbudKostnadLänk
SHLTvå veckor gratis
Sedan från 399 kr/mån
Till CMore
SHL (IP-begränsad)Spela odds för 50 kr & se gratis streams!Till bet365

Örebro Hockey – Färjestads BK, 18/10

Datum: oktober 18, 2018

Tid: 19:00

Frölunda – Luleå HF, 18/10

Datum: oktober 18, 2018

Tid: 19:00

Växjö Lakers – HV71, 18/10

Datum: oktober 18, 2018

Tid: 19:00

Timrå IK – Rögle BK, 18/10

Datum: oktober 18, 2018

Tid: 19:00

Malmö Redhawks – Brynäs IF, 18/10

Datum: oktober 18, 2018

Tid: 19:00

Skellefteå AIK – Djurgårdens IF, 18/10

Datum: oktober 18, 2018

Tid: 19:00


Med andra ord så behöver du endast hitta vilken match du vill se. Sedan kommer vi hjälpa dig att hitta en sida där du kan streama SHL på nätet. Vi kommer prioritera de sidor som är gratis, eller har bäst kvalité.

Här kommer vi redogöra om det är möjligt att streama SHL gratis, eller om det oftast krävs ett premiumkonto.

Se hockey från SHL live

Det allra bästa knepet att följa ishockeyn som spelas i Sverige bästa liga är självklat på arenorna. Skulle du inte ha möjlighet att se alla matcher på arenorna, så rekommender vi dig istället att sända SHL på nätet eller på TV.

Det har hänt att det finns sajter där du kan sstrema SHL matcher gratis. Däremot bör du ha som regel att sändningar från denna liga kostar dig pengar.

Det är nämligen Cmore som har köpt upp rättigheter för att sända SHL i Sverige. Därför är det endast denna tjänst som gäller för att kunna se alla SHL matcher via live streams. Varje år så samlar man alla matcher (utan undantag) på sin streamtjänst.

För att kunna kunna låsa upp din SHL stream så behöver du först och främst vara medlem hos Cmore. Ett konto är helt gratis att skapa. Däremot behöver köpa till det abonnemang som erbjuds. Detta abonnemang kostar dig normalt vis 449 kr.

Däremot så finns det undantag. Ibland kan Cmore erbjuda nya kunder biligare priser, eller att du får möjligheten att se SHL streams gratis under en begränsad period.

Hos Cmore kan du även se HockeyAllsvenskan streams på samma ställe som du hittar dina sändningar från SHL.

Gratis streams?

Det finns sajter som kommer att erbjuda dig att streama hockey från SHL gratis. Dessa sidor är med allra största sannolikhet olagliga. Det innebär att de snott material, och sänder ut hockey online utan tillåtelse.

Vi skulle aldrig rekommenderar någon i Sverige att ta hjälp av dessa live streams för att se SHL. Dessa sidor tjänar nämligen pengar på att visa jobbig reklam eller i värsta fall skicka virus till din dator.

Dessutom brukar kvalitén på dessa gratis streams vara mycket dålig och kräver mer internet än Cmore.

Därför rekommenderar vi dig att lägga en slant för att kolla på SHL, istället för att snåla in pengar och sedan få en halvdan live stream att kolla på.

Det har funnits tillfällen där SVTplay eller TV4 sänder enstaka matcher från SHL. Här finns det goda möjligheter för dig att streama hockey live från SHL utan kostnad.

Skulle det ske att dessa två sajter erbjuder matcher bland deras sändningar. Då kommer vi på SverigeStream.se att uppmärksamma detta.

Se utomlands

Skulle du inte befinna dig inom Sveriges gränser så gäller helt plötsligt nya regler kring SHL streams online.

Då finns det fler alternativ på sidor som sänder matcherna. Exempel på sidor som sänder SHL utomlands är både Unibet och bet365. Dessa kombinerade odds- och streamsidor har rättigheter att sända SHL på nätet. Bara inte för spelare som befinner sig i Sverige.

Att streama SHL hos dessa sidor är nästan gratis. Det enda som krävs för att du ska kunna se all sport hos dessa två sajter är ett spelkonto du har gjort en insättning på. Det gäller att du har minst 50 kronor, eller spelat på odds under de senaste 24 timmarna för att tillgå alla sändningar.

Vi tycker att dessa två tjänster är perfekta för dig som både vill streama hockey live utomlands och spela på odds samtidigt.

Följ ditt lag!

Att det är många svenskar som håller ett SHL-lag mer nära hjärtat än andra är ett faktum sedan länge.

Många av de lag som finns med i SHL idag är klassiska hockeyklubbar som har många fans. Inte minst så har vi Djurgårdens IF, Frölunda HC, och Brynäs IF som får anses som stora publikklubbar i Sverige.

Här nedanför kommer vi att ta fram alla de lag som spelar i Sveriges bästa hockeyliga i skrivande stund.

 • Frölunda HC
 • Brynäs IF
 • HV71
 • Rögle BK
 • Malmö Redhawks IF
 • Växjö Lakers
 • Färjestads BK
 • Mora IK
 • Linköping HC
 • Luleå HC
 • Karlskrona HK
 • Djurgårdens IF
 • Örebro HK
 • Skellefteå AIK

Se på TV

Det är en självklarhet att det även går att kolla på SHL matcher på TV. Det är inte bara via live streams på nätet som du kan nå matcher från.

Det är dock Cmore som även kommer hålla i de sändningar som kommer att visas på TV. De kommer att sända ut SHL live via sina sportkanaler.

Du får själv tillgång till alla sportkanaler på Cmore genom att teckna ett abonnemang med kanaltjänsten.

De allra flesta hushåll har möjligheten att beställa hem Cmore kanalpaket. Där kommer det ingå sändningar från alla matcher i SHL som du kan titta på live.

Det är inte bara hockey från SHL som du kommer kunna se om du tecknar ett avtal med Cmore.

Du kommer även få tillgång att sända andra ligor eller sport som är stor i Sverige. Inte minst så kommer du att kunna se Allsvenskan live med hjälp av abonnemanget. Dessutom kommer de även erbjuda dig att se fotboll från Superettan och HockeyAllsvenskan.

Det finns med andra ord mycket sport som du kan täcka upp genom att köpa rätt kanaler till din TV.