SHL stream

Att sända hockey från SHL live är något som är vanligt i Sverige. Varje år är det tusentals människor som letar efter SHL streams till de matcher som anses mer populära.

Vi kommer här att hjälpa dig streama SHL matcher online. Dessutom reda ut om det är möjligt att se SHL, eller om du behöver betala en kostnad. Vi kommer även med hjälp av vårt spelprogram ge dig tips på vilka matcher som snart kommer att spelas.

Streama aktuella matcher från SHL


StreamsidaUtbudKostnadLänk
SHL (IP-begränsad)Spela odds för 50 kr & se live streams!► Till bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

There are no upcoming events.


Med andra ord så behöver du endast hitta vilken match du vill se. Sedan kommer vi hjälpa dig att hitta en sida där du kan streama SHL på nätet.

Här kommer vi redogöra om det är möjligt att streama SHL, eller om det oftast krävs ett premiumkonto. Faktum är att Cmore kan ha erbjudande som låter dig begränsat kunna streama SHL. Mer om detta kan du läsa i vår Cmore recension.

Se hockey från SHL live

Det allra bästa knepet att följa ishockeyn som spelas i Sverige bästa liga är självklat på arenorna. Skulle du inte ha möjlighet att se alla matcher på arenorna, så rekommender vi dig istället att sända SHL på nätet eller på TV. Då är det Cmore som gäller.

Det är nämligen Cmore som har köpt upp rättigheter för att sända SHL i Sverige. Därför är det endast denna tjänst som gäller för att kunna se alla SHL matcher via live streams. Varje år så samlar man alla matcher (utan undantag) på sin streamtjänst.

För att kunna kunna låsa upp din SHL stream så behöver du först och främst vara medlem hos Cmore. Däremot behöver köpa till det abonnemang som erbjuds. Detta abonnemang kostar dig normalt vis 449 kr.

Däremot så finns det undantag. Ibland kan Cmore erbjuda nya kunder billigare priser, eller att du får möjligheten att se SHL streams under en begränsad period (två veckor).

Hos Cmore kan du även se HockeyAllsvenskan streams på samma ställe som du hittar dina sändningar från SHL.

Är SHL streams olagliga?

Det finns sajter som kommer att erbjuda dig att streama hockey från SHL. Dessa sidor är med allra största sannolikhet olagliga. Det innebär att de snott material, och sänder ut hockey online utan tillåtelse.

Vi skulle aldrig rekommenderar någon i Sverige att ta hjälp av dessa live streams för att se SHL. Dessa sidor tjänar nämligen pengar på att visa jobbig reklam eller i värsta fall skicka virus till din dator.

Dessutom brukar kvalitén på dessa streams vara mycket dålig och kräver mer internetkapacitet än Cmore.

Därför rekommenderar vi dig att lägga en slant för att kolla på SHL, istället för att snåla in pengar och sedan få en halvdan live stream att kolla på.

Det har funnits tillfällen där SVTplay eller TV4 sänder enstaka matcher från SHL. Här finns det goda möjligheter för dig att streama hockey live från SHL utan kostnad.

Skulle det ske att dessa två sajter erbjuder matcher bland deras sändningar. Då kommer vi på SverigeStream.se att uppmärksamma detta.

Se utomlands

Skulle du inte befinna dig inom Sveriges gränser så gäller helt plötsligt nya regler kring SHL streams online.

Då finns det fler alternativ på sidor som sänder matcherna. Exempel på sidor som sänder SHL utomlands är både Unibet och bet365. Dessa kombinerade odds- och streamsidor har rättigheter att sända SHL på nätet. Bara inte för spelare som befinner sig i Sverige.

Att streama SHL hos dessa sidor är mycket billigare. Det enda som krävs för att du ska kunna se all sport hos dessa två sajter är ett spelkonto du har gjort en insättning på. Det gäller att du har minst 50 kronor, eller spelat på odds under de senaste 24 timmarna för att tillgå alla sändningar.

Vi tycker att dessa två tjänster är perfekta för dig som både vill streama hockey live utomlands och spela på odds samtidigt.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha 50 kr på spelkonto, eller spelat på odds de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Följ ditt lag!

Att det är många svenskar som håller ett SHL-lag mer nära hjärtat än andra är ett faktum sedan länge.

Många av de lag som finns med i SHL idag är klassiska hockeyklubbar som har många fans. Inte minst så har vi Djurgårdens IF, Frölunda HC, och Brynäs IF som får anses som stora publikklubbar i Sverige.

Här nedanför kommer vi att ta fram alla de lag som spelar i Sveriges bästa hockeyliga i skrivande stund.

 • Frölunda HC
 • Brynäs IF
 • HV71
 • Rögle BK
 • Malmö Redhawks IF
 • Växjö Lakers
 • Färjestads BK
 • Mora IK
 • Linköping HC
 • Luleå HC
 • Timrå
 • Djurgårdens IF
 • Örebro HK
 • Skellefteå AIK

Se på TV

Det är en självklarhet att det även går att kolla på SHL matcher på TV. Det är inte bara via live streams på nätet som du kan nå matcher från.

Det är dock Cmore som även kommer hålla i de sändningar som kommer att visas på TV. De kommer att sända ut SHL live via sina sportkanaler.

Du får själv tillgång till alla sportkanaler på Cmore genom att teckna ett abonnemang med kanaltjänsten.

De allra flesta hushåll har möjligheten att beställa hem Cmore kanalpaket. Där kommer det ingå sändningar från alla matcher i SHL som du kan titta på live.

Det är inte bara hockey från SHL som du kommer kunna se om du tecknar ett avtal med Cmore.

Du kommer även få tillgång att sända andra ligor eller sport som är stor i Sverige. Inte minst så kommer du att kunna se Allsvenskan live med hjälp av abonnemanget. Dessutom kommer de även erbjuda dig att se fotboll från Superettan och HockeyAllsvenskan.

Det finns med andra ord mycket sport som du kan täcka upp genom att köpa rätt kanaler till din TV.