Sidor & tjänster med live streaming

Ute på nätet finns många streamsidor som du kan ta hjälp av för att se den sport, fotbollsmatch, eller filmen som du vill se online.

Här kommer vi har fokus på de streamtjänster och sidor som har sport i sitt utbud. Det innebär att du kan använda vår tips för att hitta en bra streamsida med den sport som du allra helst vill se.

Alla de tjänster som vi rekommenderar är både svenska och lagliga. Därför behöver du inte oroa dig för att vi ska guida dig till en sida som har olaglig live streaming av t.ex. fotboll, ishockey m.m.

Du kan se alla de streamsidor 2018 som vi rekommenderar här nedanför i vår topplista. Där sorterar vi tjänsterna i den ordning som är stigande. Från gratis till högsta pris.

Bra streamsidor – 2018

Streamsida (sport)UtbudKostnad/kravLänk & recension
Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
Hockey: CHL & KHL
Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
Gratis streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
-
Läs om bet365 live streams
Till bet365
Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
Hockey: CHL & KHL
Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
Gratis streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
-
Läs om Unibet live streams
Till Unibet
Fotboll: VM 2018, Allsvenskan & Superettan
Ishockey: SHL
Övriga sporter: Speedway, handboll & bandy
Gratis streaming i 2 veckor (Ord: 199/449 kr / mån)
-
Läs om Cmore live streams
Till CMore
Fotboll: VM 2018, Svenska cupen m.m.
Ishockey: NHL & CHL
Övriga sporter Tennis & handboll
Helt gratis!Till SVTplay
Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
Ishockey: CHL & KHL
Övriga sporter Tennis & handboll
Gratis streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot
-
Läs om Nordicbet live streams
Till Nordicbet
Fotboll: Champions League & Premier League
Ishockey: NHL
Övriga sporter: UFC, Amerikansk fotboll, och Formel 1
399 kr / månad
-
Läs om Viaplay live streams
Till Viaplay
Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
Ishockey: CHL & KHL
Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
Gratis streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot
-
Läs om LeoVegas live streams
Till Nordicbet
Fotboll: Europa League & VM-kval m.m.
79 kr / månTill DPlay
Fotboll: Europa League, Bundesliga, MLS. m.m.
Övriga sporter Skidsport, cyckling, handboll m.m.
79 kr / månTill Eurosport

Här samlar vi de streamingsidor som vi tycke håller bäst kvalité på sina sportsändningar. Kolla in alla tjänster för att hitta en sida med live streams som passar dig bäst. Som tidigare nämnt, så rekommednerar vi inte olagliga & gratis tjänster i första hand. Vi rekommenderar dig endast till de sajter som erbjuder lagliga sändningar.

Jämför streamingtjänster i Sverige

Som du ser i vår topplista så kan du snabbt ta dig till en sida som väljer att sända sport live, eller den liga som du främst önskar att titta på.

Det kan vara viktigt att jämföra dessa streamingtjänster online för att vara säker på att hamna rätt.

Vi rekommenderar dig därför att utgå från dig själv. Vad gillar du för sport? Vill du helst se fotboll stream från Serie A? Eller är du mer för ishockey streams i SHL? Oavsett vad du skulle vara mest intresserad av så kan åtminstone en av våra rekommenderade streamsidor hjälpa dig.

Det bästa knepet för att jämföra är med hjälp av vår lista här ovanför. Där kan du enkelt se vilken typ av sport som du kan se live hos respektive tjänst.

Efter att du har hittat en streamsida som håller de krav du har, så kan du alltid leta efter tips för att ta del av sport streams gratis. Genom att kolla upp vilka kostnader som gäller, så kan du faktiskt spara flera hundralappar, eller t.o.m. tusenlappar om du istället hittar ett knep för att se live streaming hos en sida gratis.

Gratis eller med bäst kvalité?

Det finns en evig fråga när det kommer till att välja en streamingtjänst på nätet. Det är om du ska fokusera på att hitta en sida som erbjuder gratis live streaming, eller om du istället väljer en tjänst som har allra bäst utbud och kvalité på sina sändningar.

Vi tycker alltid att du ska sikta på en så bra streamsida som möjligt, men inte vara allt för givmild när du ska betala. I många fall så kan du spara pengar genom att bara jämföra en extra gång.

På nätet finns det både de tjänster som är gratis, och de som är tillsynes dyra. Att det finns skillnader mellan dessa olika typer av sidor är en självklarhet. Oftast handlar det om att du får ett bättre utbud, och dina live streams med riktigt hög kvalité.

Svenska vs utländska?

Vi rekommenderar dig endast vidare till svenska streamingtjänster online. Detta innebär att sändningar på dessa sidor är möjliga att nå från Sverige.

Majoriteten av dessa sidor ser även till att ha sina sport streams med svenska kommentatorer. Vilket många i Sverige ofta söker efter när det gäller live streaming.

Det finns egentligen inget vi rekommenderar med att bli medlem eller att börja streama hos en utländsk sida, eller en sajt med olagliga live streams.

Därför kommer vi till åtminstone 99% bara rekommendera de sidor som vi vet att svenskar brukar tycka är bra.