Eurosport Player – Live streaming

En sida som kan erbjuda dig att sända sport under de största delarna av dygnet är Eurosport. Deras renodlade streamingtjänst med endast sport – Eurosport Player täcker upp många av de matcher och ligor som vi svenskar gärna ser på nätet.

Här kommer vi tipsa dig om vilka priser som gäller, eller om det är möjligt att se sport streams inne hos Eurosport Player. Dessutom kommer vi ta fram det utbud av sport och fotboll som finns på hemsidan. Samt om det är möjigt att sända direkt från din mobil eller iPad.

Vår recension om Eurosport Player är tänkt att svara på alla de frågor som du kan tänkas ha innan du registrerar dig som kund eller medlem hos Eurosport Player.

Konto & kostnad

Det pris som gäller för att kunna streama alla matcher och all sport hos Eurosport Player är 79 kr / månaden. Skulle du köpa ett abonnemang kommer du månadtals betala denna kostnad för att sedan låsa upp hela utbudet som finns.

Vi kan definitivt rekommendera dig som älskar sport att ha Eurosport. Till skillnad från många andra streamsidor så kommer Eurosport kunna erbjuda mängder av events som du kan se nästan hela tiden.

Vi tycker helt klart att ett pris på 79 kr i månaden är mycket värt. Detta för att det låser upp så mycket sport som de faktiskt gör. Dessutom är det ett mycket blandat utud som du kan se framemot när du är medlem och har ett konto hos Eurosport Player.

Utbud med sändningar

Som vi tidigare nämnde så kommer det finnas massor av sport streams att som kund hos Eurosport Player titta på. Där kommer det finnas en salig blandning med olika typer av sport. Allt från fotboll till tennis.
Här kommer vi gå genom det utbud som är allra mest intressant för oss i Sverige.

Fotboll

Självklart är det mycket som likt andra streamingsidor online ett stort fokus på fotboll. Här finns det lite unika ligor och turneringar som vanligtvis ingen annan sida sänder på nätet.

En sådan liga är Europa League. Denna turnering är det bara Eurosport Player och Dplay som har rättigheter att sända ifrån. Där kommer man hela tiden kunna streama Europa League matcher, oavsett om man är intresserad att följa ett svenskt lag, eller något annat lag i Europa.

Det är dessvärre inte möjligt att streama Champions League live som är som en ”storebror” för Europa League.

Inne hos Eurosport Player så kommer du även kunna sända fotboll från ligor. Då är deras flaggskepp fotbollen som spelas i USA. Där kommer man nämligen sända flera matcher från MLS.

  • Europa League
  • MLS

Tennis

Självklart är det inte bara fotboll som det handlar om inne hos Eurosport Player. Där kommer man även kunna sända massor av tennismatcher. Tennis är en vanlig sport som sänds inne hos Eurosport. Där visar man inte minst stora turneringar från grand slams som spelas under ett år.

Där har vi bland annat kunnat följa de lovande svenska tennisspelarna – bröderna Ymer. Vilket är något som ofta får upp intresset bland oss i Sverige.

Övrig sport

Detta är nog den streamingsida på nätet som är allra mest bred. Där kommer du inte bara kunna specialisera dig på en sport eller en liga. Där kommer de även sända cykling, skidåkning, rally, moto-GP. Dessutom väljer man att visa lite mer ovanliga sporter som kanske inte riktigt slagit genom i Sverige ännu.

Några av de sporterna kan vara snooker, dart, eller rugby. Vilket skapar en mycket intressant mix av sport som du kan se under ett helt dygn.

Många svenskar kan med ett konto hos Eurosport Player få upp ögonen för sporter som de aldrig tidigare hade kunnat gissat att de hade ett intresse för. Så vill du öka ditt sportintresse så är ett konto inne hos Eurosport Player ditt första steg.

Se sport i mobil

Att kunna streama sport i mobilen är något som naturligtvis är möjligt att göra som kund hos Eurosport Player. Där kommer du inte ha några begränsningar alls, utan alla de enheter som du vill använda kommer vara möjliga att använda sig av. Det spelar till exempel ingen roll om du har en mobil eller surfplatta

Svenska kommentatorer & bra kvalité

Eurosport sänder alla deras sportevents med hög kvalité. Vilket innebär att du aldrig kommer stötta på problem med en dålig bild eller ett dåligt ljud.

Dessutom så ser man till att åtminstone nästan alltid ha svenska kommentatorer till sina events. Du behöver inte oroa dig för att få stora fotbollsmatcher utan svenska kommentatorer. De prioriterar alltid de matcher eller sport som är mest intressanta för oss i Sverige.

Betyg

När det kommer till att sammanfatta Eurosport Player som en streamingtjänst så är det den bredaste som du kan tänka dig. Här kommer du inte bli begränsad till en specifik sport eller liga om du skapar ett konto. Här kommer du istället kunna hitta till mängder av sporter. Kanske till och med till de som du inte ens visste fanns.

Det finns inget fel med vare sig den kvalité som du erbjuds att se sport med, eller det ljud som tillkommer. Därför är det en mycket bra streamsida ur just det perspektivet.

Dessutom är Eurosport Player mycket användbar för att se matcherna i Europa League. Vilket är en turnering som oftast vi har ett svenskt lag i.

Vi kan därför med ett stort leende kunna rekommendera dig att bli en av medlemmarna som har ett konto hos Eurosport.