La Liga stream

Det är knappast svårt att streama matcher från La Liga i Spanien. I Sverige finns det sidor som kommer att sända live från La Liga. Det enda du behöver är att skapa ett konto, samt sätta in pengar att spela betting med.

Till skillnad från fotbollsligor som Allsvenskan, så är det fler sajter som har rättigheter att visa La Liga streams online. Många av dessa sidor kommer även kunna erbjuda mycket billiga live streams. Detta oavsett om du vill använda TV, dator, mobil, eller iPad för att se på fotboll.

Streama matcher i La Liga


StreamsidaUtbudKostnadLänk
La LigaSpela odds för 50 kr & se live streams!Till bet365
La LigaSpela odds för 50 kr & se live streams!Till bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

There are no upcoming events.


Här samlar vi alla de aktuella matcher som kommer att sändas från La Liga. Där kan du snabbt hitta den match som du helst vill se. Sedan gäller det bara att du tar dig vidare från vår sida till den sajt som låter dig streama La Liga. Listan har även med matcher som sänds från Copa del Rey (spanska cupen).

Listan visar den fotboll som inom kort kommer sändas, alternativt de nästkommande matcher från spanska ligan & ligacupen. Finns det några av dagens fotbollsmatcher på TV från ligan. Då kommer du kunna se de i vår lista ovanför.

Här kommer vi att fördjupa oss i de allra mest populära matcher som spelas från La Liga 2019/2020. Framst populär är det klassiska mötet mellan FC Barcelona och Real Madrid. En match som även kallas för ”El Clasico”.

Utöver El Clasico, så kommer det även spelas två Madrid-derbyn där två av de bästa lagen i Spanien ska slås om Madrid.

Vi kommer uppdatera lite extra kring de matcher som sticker ut från La Ligas spelschema.

La Liga streams – olagliga?

Som vi tidigare nämnde så finns det lite mer alternativ för dig som vill se La Liga, i jämfört med andra fotbollsligor i Europa.

Några sajter som erbjuder La Liga streams är de sidor som kombinerat odds med live streaming. Exempel på sådana sidor är bl.a. Unibet, bet365, och LeoVegas. Där kan alla medlemmar som spelar på odds även streama La Liga live. Detta både från dator, mobil, och surfplatta.

Faktum är att i Sverige så skulle vi gissa på att det är ungefär hälften av alla människor som vill streama La Liga live, snarare än att se matcherna direktsända på TV.

Att en såpass stor del av svenskarna nu valt att gå över till live streaming tycker vi är naturligt. Med jämn takt med att uppkopplingen och hastigheten på internet i Sverige går uppåt. Så har fler börjat känna av smidigheten, och kvalitén som finns på fotboll streams idag i jämförelse med några år sedan.

Speciellt stort intresse för att kunna streama La Liga live på nätet kanske det även finns av andra anledningar. I Sverige har vi ganska svårt att kunna se matcher på någon av de TV-kanaler som oftast finns i ett standardutbud. Mer info kring hur svensk TV sänder matcher i La Liga kan du läsa om här strax nedanför.

Hos spelsidor som bet365 så kommer du även kunna streama Serie A från Italien, och Bundesliga streams från Tyska ligan.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

TV-kanaler som sänder?

När vi prata om spanska La Liga, så är det inte speciellt konsigt att det finns frågetecken om vart man kan se fotbollen på TV.

Under flera år så har många olika kanaler och TV-bolag delat på de sändningar som finns från ligan. Detta har inneburit att vi kunnat se matcherna på kanaler som styrs av Viasat, TV4 eller Discovery.

Idag är det C Mores sportkanaler som kommer att täcka upp både viktiga, och oviktiga kamper från spanska ligan. För att få C Mores TV-kanaler så rekommenderar vi att kontakta din TV-leverantör.

  • La Liga sänds på C Mores sportkanaler

La Liga 2020 / 2021 – Lag & statistik

Det är många som försknippar fotbollen från Spanien med främst tre lag. Atletico Madrid, FC Barcelona och Real Madrid. Dessa klubblag har tagit det viktiga steget från en vanlig klubb i Spanien, till att bli världslag.

I Spanien så har klubbarna kämpat om guldet i La Liga sedan 1929. Det var då ligan grundades. Sedan dess så har det varit framförallt Real Madrid och FC Barcelona som varit huvudkonkurrenter.

  • Mesta mästare: Real Madrid (33 titlar)
  • Regerande mästare: FC Barcelona
  • Flest mål genom tiderna: Lionel Messi (397 mål)
  • Störst arena: Camp Nou (Kapacitet för ca 99 500 personer)

Vi uppdaterade vår statistik från La Liga senast den 18 maj, 2020.

Här nedanför kommer vi med en lista med alla de lag som du kan följa under säsongen av La Liga 2020/2021.

Real Madrid
FC Barcelona
Atletico de Madrid
Valencia
Sevilla
Athletic Bilbao
Espanyol
Villarreal
Eibar
Osasuna
Getafe
Real Betis
Celta Vigo
Real Sociedad
Leganés
Alavés
Mallorca
Levante
Real Valladolid
Granada

Copa del Rey

Här inne bland alla våra La Liga stream så kommer vi även plocka med matcher som spelas i Copa del Rey.

Det innebär att vår lista med alla aktuella matcher även kommer guida dig rätt när det gäller att streama Copa del Rey.

Varje år så finns massor av fotboll att även se i Copa del Rey. Speciellt stort intresse får den spanska ligacupen när finalspelet går mot sit slut. Då har vi oftast kvar de allra bästa lagen som vanligtvis spelar i La Liga.

Att se Copa del Rey streams är lika enkelt som matcher som sänds från La Liga. Dessa matcher kommer du kunna se på samma sidor som även sänder La Liga fotboll.

  • Mesta cupvinnare: FC Barcelona (30 gånger)
  • Vinnare 2019: Valencia CF
  • Vinnare 2020: Ej avgjort ännu. Finalen mellan Real Sociedad och Athletic Bilbao har ännu ej spelats (uppdaterad 11/11 2020)

Nästa upplaga som spelas av Copa de Rey är 2020/2021. Då ska återigen alla spanska klubbar slås om cupguld.