Streama hockey

Det är inte många länder där hockey spelar en så stor roll som i Sverige. Många menar på att vi i Sverige har den näst bästa hockeyligan i hela Europa.

Därför är det inte helt orimligt att det finns många som mer än gärna vill streama hockey live när det finns matcher på schemat. Här kommer vi hjälpa dig med att hitta den liga, och de matcher du som allra helst vill se live på nätet.

Se hockey live


There are no upcoming events.


Med hjälp av hockey live streams så kan du utan en TV se all den ishockey som du vill se. För att streama matcher online så behöver du endast ta hjälp av en dator, mobil eller surfplatta.

StreamsidaUtbudKostnadLänk
Ishockey från stora ligorSpela odds för 50 kr & se live streams!Till Betsson
Ishockey från stora ligorSpela odds för 50 kr & se live streams!Till bet365
NHL399 kr/månTill Viaplay
SHL349 kr/månTill CMore

Här ovanför så kommer du att kunna läsa om alla aktuella matcher som spelas i NHL, SHL eller med Tre Kronor. Skulle du istället vilja se flera matcher från en specifik liga så hart vi en lista med olika sidor du kan sända ishockey på.


Se ishockey streams online

Fördelen med att använda sig av hockey live streaming är att du hela tiden kan se dina matcher när och vart du vill.

Vi på SverigeStream.se ser många fördelar med att live streama hockey online. Det skapar inte minst en större frihet för att som vill titta på matcherna som erbjuds. Dessutom så kan vi själva mer exakt bestämma hur vi vill ta del av matchen. Oavsett om vi befinner oss hemma, eller är ute på språng.

Många i Sverige har redan ett favoritlag inom ishockeyn, och följer allra helst det specifika laget i sina matcher.

Som vi tidigare nämnde så kan du själv välja att kolla på hockey live i den enhet som du vill. Det är möjligt att sända båda SHL och NHL via din mobil eller iPad.

Olagliga & gratis hockey streams

Det finns flera sidor som nu kan erbjuda oss i Sverige att streama hockey. Det man dock bör veta är att det inte finns en sajt som har alla ligor samlade på en sajt. Istället så är det olika aktörer för dig som vill kunna se hockey från SHL eller från NHL. Många av dessa ishockey streams är inte gratis att sända online. Faktum är att du endast kan se ishockey gratis med SVT. Då med fåtal matcher från CHL och NHL.

Skulle du hitta ett knep att streama ishockey gratis på nätet, och det inte är Cmore eller SVT som håller i sändningarna. Ja, då är risken väldigt stor att du hamnat på en olaglig streamingtjänst. Dessa sidor är kriminella och olagliga för dig att använda dig av.

De största ligorna inom ishockeyns värld är dessvärre inte gratis att streama från åtminstone inte alla matcher. Både Cmore och Viaplay är två stora tjänster i Sverige som har ett utbud av sport som inte är gratis. Likt som när du ska se fotboll streams hos dessa sajter så krävs ett abonnemang eller ett premiumkonto.

Inte att glömma är att SVTplay är en tjänst med gratis hockey streams. Varje månad så visar denna sida minst en match från NHL samt från CHL. Detta till ingen kostnad över huvudtaget.

Matcher från de bästa ligorna

Självklart så tipsar vi dig kring hockey streams som är från de största ligorna i Sverige. Det innebär att vi först och främst kommer tipsa dig kring de ligor som allra flest svenskar tittar på online.

I topp så ligger inte helt oväntat vår inhemska liga med SHL live streams. Tätt följt av världens bästa och största hockeyliga – NHL.

Vi kommer på vår startsida, och inne på denna sida tipsa dig kring vilka matcher som är aktuella. Därefter så kommer vi även guida dig till rätt sida för din live sändning.

Vårt fokus ligger självklart på de matcher som vi tror får störst uppmärksamhet i Sverige. Därför kommer vi uppdatera när de mesrt klassiska eller bästa klubbarna i SHL och NHL spelar matcher.

Sveriges landslag – Tre Kronor

Det är inte bara matcher i diverse ligor inom ishockey som lockar svenskar till TV-soffan. Självklart är det även stort tryck efter att streama hockey från stora internationella mästerskap som VM och OS.

Sveriges landslag har under en mycket lång tid räknats till ett av världens bästa ishockeylag. Därför är det inte kostigt att vi bänkar oss framför våra TV-apparater eller live streams när Tre Kronor spelar viktiga matcher i större tuneringar.

Även på damsidan så har vi ett landslag som håller en hög nivå i jämförelse med andra landslag. Däremot är det vanligast att följa damlandslaget, eller damkronorna under tiden som det spelas ishockeymatcher i OS.

Allt detta tyder på att Sverige är en stark hockeynation. Både när det kommer till ligor eller landslagsnivå.