Streama hockey

Det är inte många länder där hockey spelar en så stor roll som i Sverige. Många menar på att vi i Sverige har den näst bästa hockeyligan i hela Europa.

Därför är det inte helt orimligt att det finns många som mer än gärna vill streama hockey live när det finns matcher på schemat. Här kommer vi hjälpa dig med att hitta den liga, och de matcher du som allra helst vill se live på nätet.

Live hockey


Tappara Tampere – Djurgårdens IF, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 18:00

Skellefteå AIK – IFK Helsinki, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 18:30

Malmö Redhawks – Red Bull Munchen, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 18:30

Aalborg Panthers – Frölunda HC, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 19:30

Cardiff Devils – Växjö Lakers, 16/10

Datum: oktober 16, 2018

Tid: 20:30


Med hjälp av hockey live streams så kan du utan en TV se all den ishockey som du vill se. För att streama matcher online så behöver du endast ta hjälp av en dator, mobil eller surfplatta.

Här ovanför så kommer du att kunna läsa om alla aktuella matcher som spelas i NHL, SHL eller med Tre Kronor. Skulle du istället vilja se flera matcher från en specifik liga så hart vi en lista med olika sidor du kan sända ishockey på.


Se ishockey online

Fördelen med att använda sig av hockey live streaming är att du hela tiden kan se dina matcher när och vart du vill.

Vi på SverigeStream.se ser många fördelar med att live streama hockey online. Det skapar inte minst en större frihet för att som vill titta på matcherna som erbjuds. Dessutom så kan vi själva mer exakt bestämma hur vi vill ta del av matchen. Oavsett om vi befinner oss hemma, eller är ute på språng.

Många i Sverige har redan ett favoritlag inom ishockeyn, och följer allra helst det specifika laget i sina matcher.

Som vi tidigare nämnde så kan du själv välja att kolla på hockey live i den enhet som du vill. Det är möjligt att sända båda SHL och NHL via din mobil eller iPad.

Sända gratis?

Det finns flera sidor som nu kan erbjuda oss i Sverige att streama hockey. Både live och gratis. Det man dock bör veta är att det inte finns en sajt som har alla ligor samlade på en sajt. Istället så är det olika aktörer för dig som vill kunna se hockey från SHL eller från NHL.

När det kommer till SHL så är det Cmore som gäller. Skulle du istället vilja se ishockey i NHL från USA och Kanada. Då är det istället Viaplay som gäller.

De största ligorna inom ishockeyns värld är dessvärre inte gratis att streama från. Både Cmore och Viaplay är två stora tjänster i Sverige som har ett utbud av sport som inte är gratis. Likt som när du ska se fotboll streams hos dessa sajter så krävs ett abonnemang eller ett premiumkonto.

Inte att glömma är att SVTplay är en tjänst med gratis hockey streams. Varje månad så visar denna sida minst en match från NHL. Detta till ingen kostnad över huvudtaget.

Det finns även sajter som ligger på gränsen mellan gratis, och inte gratis. Dessa sajter är de som kombinerat både odds och live streams på en och samma sajt. T.ex. Unibet och bet365. Där kan du med hjälp av en enda insättning få tillgång till alla deras hockey streams från b.la. CHL, KHL och DHL.

Även detta utbud är många i Sverige som använder sig av för att se hockey live på nätet.

Matcher från de bästa ligorna

Självklart så tipsar vi dig kring hockey streams som är från de största ligorna i Sverige. Det innebär att vi först och främst kommer tipsa dig kring de ligor som allra flest svenskar tittar på online.

I topp så ligger inte helt oväntat vår inhemska liga med SHL live streams. Tätt följt av världens bästa och största hockeyliga – NHL.

Vi kommer på vår startsida, och inne på denna sida tipsa dig kring vilka matcher som är aktuella. Därefter så kommer vi även guida dig till rätt sida för din live sändning.

Vårt fokus ligger självklart på de matcher som vi tror får störst uppmärksamhet i Sverige. Därför kommer vi uppdatera när de mesrt klassiska eller bästa klubbarna i SHL och NHL spelar matcher.

sverige hockey live

Sveriges landslag – Tre Kronor

Det är inte bara matcher i diverse ligor inom ishockey som lockar svenskar till TV-soffan. Självklart är det även stort tryck efter att streama hockey från stora internationella mästerskap som VM och OS.

Sveriges landslag har under en mycket lång tid räknats till ett av världens bästa ishockeylag. Därför är det inte kostigt att vi bänkar oss framför våra TV-apparater eller live streams när Tre Kronor spelar viktiga matcher i större tuneringar.

Även på damsidan så har vi ett landslag som håller en hög nivå i jämförelse med andra landslag. Däremot är det vanligast att följa damlandslaget, eller damkronorna under tiden som det spelas ishockeymatcher i OS.

Allt detta tyder på att Sverige är en stark hockeynation. Både när det kommer till ligor eller landslagsnivå.