Champions League stream

Här inne kommer du snabbt att hitta de matcher i Champions League som visas via live streams. I Sverige är det varje gång ett stort tryck efter att kunna streama Champions League när stora lag i Europa möts.

Här kommer vi reda ut hur du själv kan sända matcher, och vi kommer även rekommendera dig för streamtjänster som vi tycker är bäst. Vi kommer även reda ut om det är möjligt att se Champions League.

Ta hjälp av vårt schema för att se vilka kommande matcher i CL som du kan streama live på nätet.

Streama Champions League matcher


There are no upcoming events.

StreamsidaUtbudKostnadLänk
Champions League399 kr/månTill Viaplay

I listan så kommer du se vilka matcher som snart kommer att spelas i Champions League. Du kan använda vår lista med CL streams som ett spelschema för turneringen.

Utvalda live streams

I turneringen så kommer det självklart finnas höjdpunkter i spelschemat som är lite större än andra. Speciellt när vi närmar oss ett avgörnade och finalspelet är i gång.

Här i listan kommer vi göra ett djupare dyk kring varje match. Där kommer vi naturligt visa dig vägen för att se just din Champions League stream. Dessutom kommer vi ge dig info kring match, samt hur vi tror den kommer sluta.

Allt detta för att du ska få med dig så mycket info som möjligt kring den matchen du vill sända online, eller på TV.

Se Champions League live

Det finns lite olika knep för dig att kunna kolla på matcher i Champions League live.

Om du nu inte befinner dig inne på en arena där CL spelas, så rekommenderar vi istället till en sida där du kan live streama Champions League. Alternativ en TV-kanal som sänder din match.

Den tjänst i Sverige som hela tiden hjälper dig angående live streaming till CL är Viaplay. De har sedan en ganska lång tid tillbaka rättigheterna att sända Champions League online. Dit kan alla svenskar ta sig för att direktsända CL matcher på nätet.

Genom att snabbt ta dig till Viaplay, så kan du väl där skapa ett konto. . Dessutom så krävs det en form av premium abonnemang för att du ska kunna se Champions League stream på din dator, mobil eller iPad.

Ett abonnemang hos Viaplay kommer att kosta dig 399 kronor. Detta om du inte använder dig av något erbjudande som tjänsten kan emllanåt erbjuda. Mer om detta lite längre ner.

Med ett premium hos Viaplay så kommer du att kunna streama matcher i Champions League utan problem. Dina sändningar kommer hålla en mycket hög kvalité. Vi är helt klart nöjda med att se på fotboll inne hos Viaplay. Det låter oss följa med i alla matcher – och låter oss se alla mål via highlights. Där kan du enkelt följa vem som blir vinnare av skytteligan i Champions League. Det är alltid en mycket otrovärd titel bland storlagen.

En annan stor fördel med att använda sig av Viasats TV-kanaler eller Viaplays live streams är att du hela tiden kommer kunna sända fotboll från andra stora ligor i Europa. Hos Viaplay så kommer du även kunna streama Premier League, och se matcher från La Liga live. I övrigt så har de ett gediget sportutbud där man även kommer sända NHL och UFC.

TV-kanal

Det finns naturligt de i Sverige som är främst intresserade av att kunna se Champions League på TV. Detta är något som självklart är möjligt.

Likt som när det handlar om att live streams, så är det Viasat/Viaplay som har alla rättigheter att visa turneringen. Det innebär att om du ska sända CL på din TV så krävs det ett kanalpaket från Viasat.

Väl inne på Viasats sportkanaler så kommer de täcka upp med live sändningar från samtliga matcher i Champions League. Det innebär att du med hjälp av dina TV-kanaler från Viasat kan titta på matcher från CL utan problem.

Detta är det kanske allra mest bekväma alternativet om du är en person med mycket tid, och en bra TV-anläggning.

Mobil & iPad

Skulle du istället vara en person som ofta är på språng. Då rekommenderar vi dig istället att streama fotboll i mobil och iPad.

Med hjälp av Viaplay så kommer du att kunna se Champions League i din iPad eller mobiltelefon. Detta oavsett om vart du än befinner dig. På bussen, på jobbet, eller på vägen till en släktmiddag. Inget ställe är dåligt nog för att du ska kunna se matcher från världens största turnering för klubblag.

Vi tycker helt klart att det är värt att ha ett abonnemang hos Viaplay. Det får dig att kunna streama matcher från Champions League både i dator och via din mobila enhet.

Champions League – Regler

Här kommer vi reda ut hur reglerna i Champions League går till, samt hur spelschemat ser ut.

I varje upplaga av Champions League så spelar totalt 32 lag från Europa. Dessa lag hamnar i Champions League efter att de gått genom ett kval.

I kvalet kommer alla lag som kvalificerat sig från sina inhemska ligor att möta andra konkurrenter. Det finns fotbollslag som redan är direktkvalificerade till turnering efter goda resultat föregående år.

När kvalet är avslutat så kommer alla 32 lag att delas upp i 8 grupper. Detta innebär att fyra lag kommer finnas i varje grupp. Från varje grupp går sedan endast två lag vidare till finalspelet.

Det innebär att vi har 16 lag kvar till finalspelet. Alla dessa återstående lag kommer sedan spela dubbelmöten mot varandra. Vinnaren av dubbelmötena kommer sedan att ta sig vidare mot nästa motstånd.

Till slut finns endast två lag kvar i turneringen. Dessa två lag kommer att tillsammans skapa den Champions League final som drar extremt mycket intresse till sig. Vinnaren av denna match kommer i sin tur att få lyfta pokalen, och kan titulera sig som vinnare i Champions League.