Strive Sport – Live streaming

Uppdatering: Innehållet på Strive Sport i Sverige har upphört. Vi rekommenderar er därför att titta på La Liga och Serie A på Bet365.

Den nyaste streamsidan som vi rekommenderar i vår topplista är ingen mindre än Strive Sport. Denna tjänst har storsatsat i Sverige genom att erbjuda fotboll från främst två ligor – La Liga & Serie A.

Utöver live streams så är Strive Sport en något bredare sida än många andra sajter som tillhandahåller just streams. Detta innebär att du nkan använda sidan för att läsa fotbollsnyheter, se höjdpunkter och mycket annat.

Här kommer en liten recension om denna streaming tjänst & sida online. Detta för att plocka fram för-och nackdelar med att kunna sända fotboll därifrån. Vi rekommenderar dig att läsa denna lilla recension för att få full koll på vilket utbud man har. Alternativt om du behöver hjälp med att skapa konto.

Konto & pris

För att få full tillgång till alla matcher som sänds med hjälp av Strive Sport så behöver du endast ett abonnemang. Faktum är att det endast finns en form av paket som du kan köpa. Jämförelsevis med andra sidor som oftast har flera olika sportpaket till olika kostnader.

Det är väldigt enkelt att skapa ett Strive Sport konto.

Lås upp alla fotboll streams inne hos Strive. För att göra detta så krävs det att du köper ett premium. Detta kommer endast kosta dig 79 kr i månaden. Detta för att sedan kunna sända hela utbudet helt obegränsat.

  • Gå till Strive Sport
  • Skapa konto
  • Köp premium för 79 kr / mån
  • Sänd den fotboll som du vill se!

Utbud

När det handlar om vilken typ av matcher och sport som du kan se inne hos Strive Sport. Då är det fokuserat ner till två olika fotbollsligor. Det må kanske vara ett ganska litet utbud av streams. Däremot så är de av hög kvalité när man erbjuder fotboll från två av Europas bästa ligor inom fotboll.

– Serie A

En av dessa ligor som du kan välja att se fotboll ifrån är den italienska Serie A. Inne hos Strive Sport kommer man kunna se alla matcher med Serie A streams. Detta är något som många i Sverige vill kunna göra under en hel säsong.

Många svenskar håller klubbar som Juventus, Milan, Inter och Roma nära hjärtat. Dessutom har vi en del svenskar som befinner sig i klubbarna som gör upp om Serie A varje år. Några exempel är Robin Olsen, Albin Ekdal, och Oscar Hiljemark. Med andra ord kan det vara bra att kunna sända Serie A med Strive Sport om du vill hålla koll på våra svenska stjärnor.

– La Liga

Den andra stora ligan som Strive Sport kommer hjälpa dig att sända fotboll ifrån är La Liga. Denna spanska fotbollsliga är en liga som länge varit populär för oss i Sverige.

Enligt oss så är det Strive Sport som är den bästa tjänsten för att kunna streama La Liga online. De hjälper dig för en hyfsat billig peng kunna sända alla matcher som du möjligtvis kan tänkas vilja se på nätet.

De två främsta lagen i La Liga är sedan länge FC Barcelona och Real Madrid. Extremt stort intresse finns för att se La Liga när dessa två lagen möts i ett s.k. El Clasico.

Mobil, iPad & TV

Du kommer naturligtvis kunna se alla matcher som Strive Sport erbjuder från din dator. Det kommer även vara möjligt att se precis de matcher som du vill från La Liga och Serie A via din mobil.

Inne hos Strive Sport så kommer du kunna få samma sköna sida, men precis samma matcher oavsett om du använder en mobil eller en dator. Självklart så kommer det även vara möjligt att nå allt detta även med din iPad eller surfplatta med android.

Du kan även ta hjälp av en HDMI-sladd eller Chromecasting för att kopiera din skärm från mobil till din TV. Detta är något som många i Sverige anvädner för att kunna se fotboll på TV, som man samtidigt strömmar från mobilen.

Betyg

Slutligen kan vi meddela att Strive är en tjänst som vi verkligen kan rekommendera för dig som vill kunna se matcher från La Liga och Serie A.

Detta är den enda renodlade streamsidan som kommer sända fotboll från dessa två ligor. I övrigt så kan du ta hjälp av bet365 streams eller Unibet live TV för att se matcher från båda ligorna i Spanien och Italien.

Vi tycker helt klart att Strive Sport är en sida för dig som vill kunna se fotboll utan större problem och med bra kvalité.