Unibet TV – Live streaming

Runt om på nätet finns det flera sidor som väljer att sända sport live. Här kommer vi kolla närmare på de Unibet streams som finns att ta del av.

Många i Sverige använder redan Unibet TV för att kunna se live streams från olika typer av sportevents. Det är inte speciellt märkligt. Inne hos Unibet finns det nämligen massor av live streams från massor olika sporter. Så som ishockey, tennis och fotboll.

Så streamar du sport hos Unibet TV

Att kunna streama sport med Unibet är inte speciellt svårt. Det som gäller för dig som vill se sport med denna streamsida är att du skapar ett konto.

Att kunna använda ditt konto för att kunna streama sport online är däremot inte helt möjligt att göra. För att kunna börja sända live från Unibet så behöver du även spela på odds, eller ha pengar på ditt saldo. Allt som krävs är att du sätter inte minst 50 kronor för att sedan kunna streama all den fotboll, basket, tennis eller ishockey du vill.

 • Skapa ett konto hos Unibet 
 • Sätt in, eller spela odds för 50 kronor
 • Gå till alla Unibet live streams
 • Använd Unibet TV för att se de matcher du vill se

För att läsa mer efter mer specifikt vilka typer av sporter som är möjligt att streama med Unibet så har vi samlat information här nedanför. Där hittar du alla ligor och sporter som kommer att visas med deras streamingtjänst.

Sporter & ligor i utbudet

Det finns många svenskar som vill kunna ha tillgång till både fotboll och ishockey när de väljer en sida med sport streaming, Därför kommer vi här presentera vilken typ av fotboll och ishockey som du kan se med ditt konto hos Unibet TV.

Fotboll

Det är absolut inget fel på de fotbollsmatcher som kommer att visas inne hos Unibet. Där kan du hitta både landslagsfotboll eller matcher från stora ligor i Europa. Inne hos sajten så kan du t.ex. direkt se live matcher i Serie A eller La Liga

Kolla in från vilka ligor som du har möjlighet att live streama fotboll från inne hos Unibet TV.

 • Serie A (Italien)
 • La Liga (Spanien)
 • Ligue 1 (Frankrike)
 • Bundesliga (Tyskland)

Det kommer även finnas mer fotboll från mindre ligor runt om i Europa och världen. Dock är dessa ligor som finns ovanstående de större fotbollsligor som finns.

Ishockey

Utlver fotboll streaming så finns det flera matcher inom hockeyn som du kan se online. Den typ av ishockey som du kan streama hos Unibet TV finns här under.

 • Ishockey-VM
 • CHL
 • DHL (Tyskland)
 • KHL (Ryssland, Finland, Slovakien, Vitryssland, Lettland, Kazakstan, Kroatien)

Dessvärre är det inte möjligt att se SHL live med hjälp av Unibet om du befinner dig i Sverige. För att göra detta så behöver du istället leta efter andra streamsidor som visar svensk ishockey.

Tennis

Självklart kommer det även sändas tennis inne bland alla Unibet live streams att njuta av. Här kommer Unibet TV att täcka upp tennis streams från flera stora och internationella tävlingar.

Här visar vi vilka tävlingar som kan vara aktuella om du vill se tennis inne hos dessa tjänst.

 • US Open
 • Australian Open
 • Wimbeldon
 • Franska Öppna

Övriga sporter

Precis som om det inte vore nog med alla de sporter och ligor som vi redan skrivit om, så finns det mer att kunna sända live med Unibet.

Andra sporter som finns inne hos Unibet TV är bl.a. handboll, snooker, baseboll och mycket annat.

Du kan även försäkra dig att med ett konto hos Unibet med 50 kronor i saldo har tillgång till sport dygnet runt.

I deras fullspäckade tablå kan du hela tiden hitta sport och matcher som du är intresserad av.

Unibet streams i mobil & iPad?

Att det är många som önskar att sända sport via Unibet med hjälp av sin mobil eller surfplatta är ett faktum. Men är det egentligen möjligt att sända t.ex. fotboll direkt i din mobil?

Unibet TV kan du självklart kunna använda dig av såväl med din mobil, surfplatta, eller dator.

Det som däremot krävs för att kunna se Unibet streams i din mobil eller iPad är att du har har laddat ner Unibets mobilapp.

Det är helt att ladda ner den app som krävs för att sedan kunna se Unibet live streaming direkt i din mobil eller surfplatta. Det fungerar lika bra i både iPhone och android.

Kvalité & bild

Det är knappast ingen dålig bild som Unibet erbjuder i samband med sina live streams. Det är fullt möjligt att se dina matcher med hög kvalité gällande både ljud och bild.

Däremot så kommer det inte finnas möjligheter att få fram en fullskärm från de matcher du vill se. Detta har att göra med att Unibet inte har rättigheter att visa sina matcher

Betyg

Vi tycker helt klart Unibet streaming är en bra väg att gå. Denna tjänst kommer nämligen kunna hålla dig uppdaterad med sport dygnet runt. Detta inte med vilken sport som helst. Utan fotboll från bl.a. från de flera av de stora ligorna i Europa.

Dessutom så mixar de upp deras live streams med andra sporter som ishockey, tennis, handboll m.m. Några av de sporter som är väldigt populära att följa i Sverige.

Vi rekommenderar helt klart att du använder dig av Unibet när du inte kan få nog av live streamad sport på nätet.