Viaplay – Live streaming

En av de mer populära streamsidor som finns i Sverige är utan tvekan Viaplay. Denna sajt har under ett långt tag valt att visa fotboll, ishcokey, och andra sporter från världens största ligor.

Som kund inne hos Viaplay kan du även se dina matcher, eller sportevents med riktigt bra kvalité. Självklart kan du även använda den enhet som du tycker passar bäst. Vilket innebär att du kan välja mellan mobil, surfplatta, dator eller varför inte TV.

För dig som är intresserad av att ta reda på vilket utbud som Viaplay har, eller vilka kostnader som gäller. Då kan du enkelt hitta info kring detta här nedanför.

Konto & pris

För att få tillgång till all sport som sänds inne hos Viaplay så behöver du registrera ett konto. Detta konto kan du sedan använda för att köpa det premium som låser upp all sport.

Kostnaden för att köpa ett premium som låser upp all sport är 399 kronor i månaden. Detta pris tycker vi helt klart är värt om du vill kunna se det bästa från sportens värld.

Du kan även hitta Viaplay rabattkoder eller erbjudanden som låter dig streama sport, eller till en lägre kostnad. Just nu har vi inga sådana erbjudanden som vi kan tillhandahålla.

Gå till Viaplay direkt

Utbud av sport

De allra flesta personer i Sverige som idag har ett konto hos Viaplay har det för att se världens bästa fotboll, hockey, tennis eller varför inte golf.

Kolla in vilka ligor som du kan se med hjälp av Viaplays live streaming.

Fotboll

Här följer all den fotboll som du kan låsa upp med hjälp av Viaplay. Hos Viaplay så kommer du helt klart kunna se fotboll stream live från stora ligor och turneringar. Vilket passar många fotbollsälskar i Sverige.

  • Premier League

Faktum är att du kan se matcher från världens bästa liga – Premier League. Den engelska fotbollen har mycket länge legat i toppskiktet när man jämföra fotbollsligor runt om i Europa och världen. Många i Sverige har redan sitt favoritlag i Premier League.

Bara några exempel på bra klubbar som du kan se med Viaplay är Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, och West Ham.

Förutom att du kommer kunna streama Premier League, så kommer det även finnas mer fotboll att se online med Viaplay.

  • Champions League

Vad sägs till exempel om att kunna se matcher i Champions League online. Viaplay kommer nämligen erbjuda alla matcher till de kunder som har ett konto, samt ett premium hos deras tjänst.

Där kommer man inte göra något undantag för en enda match som spelas i världens största turnering för fotbollsklubbar.

  • Bundesliga

Som om det inte skulle vara nog med fotboll från både Champions League och Europa League. Så kommer det även finnas en lång rad med Bundesliga streams som du kan se online.

Där kommer du kunna få tillgång till alla matcher som spelas i den bästa ligan i Tyskland. Detta är en liga som allt fler svenskar börjar få upp ögonen för.

Formel 1

En av de sporter som är unika för Viaplay är Formel 1. Det finns ingen annan sida på nätet som kommer att sända de grand prix inom sporten i Sverige.

Med andra ord så är det endast med Viaplays live streaming som du kan se Formel 1. Detta är något som lockar många som är motorsportsintresserade i Sverige. Vilket inte är speciellt konstigt då Formel 1 är en av motorsporter som det läggs absolut mest pengar på.

Ishockey

Det är vida känt att Sverige är ett land som inte kan få nog av ishockey. Det märks inte minst när det handlar om stora matcher i både SHL och NHL.

Många är intresserad av att hitta hockey streams free. Detta är något som inte är möjligt inne hos Viaplay. Detta för att inte är möjligt att ta del av deras sportutbud om du inte har ett premiumkonto.

  • NHL

En av de hockeyligor som du kan sända live inne hos Viaplay är NHL. Denna hockeyliga spelas av lag som är från USA och Kanada. Ett problem som kan uppstå när du vill se dessa matcher är däremot att många va dem spelas sent på natten. Till skillnad på de SHL streams online som sänds på kvällarna.

Att sända SHL är inte är möjligt inne hos Viaplay. Detta för att inte denna streamingtjänst inte har de rättigheter som krävs. Istället är det inne hos Cmore Sport som du kan se dessa matcher.

UFC

Slutligen så kan vi rekommendera dig att använda dig av Viaplay fört att kunna sända UFC på nätet. Detta är en kampsport som växt sig mycket stor under de senaste åren. I Sverige så har sporten växt stadigt i samband med att Alexander ”The Mauler” Gustavsson har nått stora framgångar.

Med ett premium inne hos Viasplay så kommer du kunna följa Alexander Gustafsson i hans karriär i UFC / MMA.

Golf

Det kommer även finnas lite golf för de som vill kunna följa med i de tävlingar som spelas i Europa-touren. Flera av dessa tävlingar kommer du kunna se direkt med Viaplays streamingstjänst. Något som många golfälskare redan har upptäckt.

Amerikansk fotboll

Trots att intresset inte är jättestort för att kunna se matcher i NFL (världens största liga för amerikansk fotboll). Så kommer du kunna streama matcherna inne hos Viaplay. Vi tycker oss att det hela tiden sakta ökar intresset för sporten i Sverige. Inte minst när finalen – Super Bowl spelas. Det är nämligen världens största sportevent.

Mobil & iPad

Likt som flera andra av de mer uppskattade streamsidor som finns online så kommer Viaplay ge dig möjligheten att streama sport i mobil eller surfplatta. Deras tjänst stödjer nämligen sändningarna oavsett om du skulle använda en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Många uppskattar självklart att kunna se den sport man vill se i den enhet man tycker är bäst. Det ger dig en frihet att kunna se sport vart och när du vill.

Chromecasting

Många som vill kunna se sina matcher eller sport på TV, men ändå ha kvar känslan att kunna se den överallt använder chromecasting. Hos Viaplay kan du casta din match från mobilen till din TV. Då kommer din mobilskärm att kopieras till din TV. Vilket gör att du kan se t.ex. Champions League på din TV, men sänds från din mobil.

För att detta ska vara möjligt att göra så krävs det att du har en Chromecast inpluggat till din TV. Det krävs även att du har uppkoppling till ett Wi-Fi.

Sänd i HD

Det finns inte mycket att klaga på när du väl har tillgång till alla streams inne hos Viaplay. Där kommer du kunna se din sport med riktigt bra kvalité. Du kommer nämligen erbjudas att kunna sända sport i HD hos Viaplay.

Dessutom så kommer det alltid vara bra kvalité på det ljud som finns till. Detta är något som Viaplay har lagt stort fokus på. Deras mål är att du ska vara så nöjd som det bara är möjligt!

Betyg

Vi håller Viaplay som en mycket bra tjänst när det kommer till sport. Detta är en sida som passar vissa bättre än andra. Är man till exempel allra mest intresserad av Premier League, Champions League, eller NHL.

Det är med andra ord mer precis fokus som finns att tillgå inne hos Viaplay.

Vi tycker helt klart att Viaplay svarar upp på de förväntningar som du bör ha på live streaming av stora sportevetes. De har en välkänd och bra studio som oftast gör digh sällskap under sändningarna. Detta är något som ger ett bra extra mervärde för denna streamsida med sport.

Vi ger Viaplay 4/5. Detta för att deras sändingar inte är. Skulle man kunna detta så hade det varit en solklar femma!