Cmore – Live streaming

I Sverige är det Cmore som hålls som en av de främst sidorna för live streaming. Inte minst om du vill se svensk fotboll, handboll eller ishockey.

Inne hos Cmore så har man nämligen mängder av streams som täcker upp matcher i Sverige. Både under sommaren och vintern.

Inne hos Cmore streaming känner vi till att det redan finns massor av svenskar som har ett konto. Detta för att inte bara kunna sända sport live. Utan även för att se på TV-kanaler, film och serier.

Läs vidare om allt som har med Cmore live streams att göra. Här försöker vi skapa en recension som ska svara på alla tänkbara frågor som du kan tänkas ha inför att du väljer dig streamsida med sport online. Hoppas vi gör ett bra jobb!

Gå till CMore nu

Pris & konto

Det som krävs för att du kan kunna se alla live streams som erbjuds av Cmore är att du har ett konto där. Detta konto behöver du även utrusta med abonnemang.

Det är fullt möjligt att testa alla streams hos Cmore med hjälp av deras erbjudande. Detta är något som vi rekommenderar dig som inte är fullt ut säker på att Cmore är rätt sida för dig.

Sport hos CMore

Som vi tidigare nämnde så har Cmore fokus på svensk sport. Då den sport som anses vara allra mest populär. Så som ishcokey, fotboll, handboll, tennis men även speedway.

Dessutom så brukar Cmore även vinna buden som ger de rättigheter att visa fotbolls-VM. Ishockey-VM eller andra stora internationella turneringar.

Här nedan följer alla de ligor och turneringar som Cmore har rättigheter att sända online. Du kollar bara in vilken sport som du är mest intresserad av. Sedan kollar du hur Cmore streaming kan hjälpa dig.

Fotboll

Älskar du svensk fotboll så bör du verkligen ha ett konto + abonnemang hos Cmore. Detta kommer ge dig möjligheten att sända massor av fotboll live streams under en säsong.

Den fotboll som du har att sända är nästan uteslutande från Sverige. Då med undantag för större turneringar. Så som fotbolls-VM och UEFA Nations League.

 • Allsvenskan

I Sverige ligger det självklart ett stort intresse att kunna live streama Allsvenskan. Här kommer Cmore verkligen inte göra dig besviken. Där kommer man erbjuda alla matcher som spelas under Allsvenskan. Utan några undantag.

Detta gör man då man köpt alla rättigheter att ensamma kunna erbjuda Allsvenskan på nätet. Det innebär att man har ensamrätt att sända matcherna. Vilket i sin tur innebär att det endast är Cmores streamingsida som kan hjälpa dig med dessa sändningar

 • Superettan

Likt som Allsvenskan så har Cmore även rättigheterna som krävs för att erbjuda sina kunder fotboll från Sverige nästbästa fotbollsliga. Du kan enkelt nå till alla Superettan streams genom att ha ett konto med ett tillhörande abonnemang.

I Sverige finns ett stort intresse för att kunna se fotboll även från Superettan. Perfekt är att man inne hos Cmores tjänst kan både se matcher i Allsvenskan och Superettan på samma konto.

 • Damallsvenskan

Inte heller gör man något undantag för Damallsvenskan. Trots att dessa matcher inte har samma höga bevakning som Allsvenskan och Superettan för herrar, så gör sänder Cmore matcherna med bravur enligt oss.

 • Internationella turneringar

När Sveriges landslag spelar större turneringar som VM, EM eller UEFA Nations League så kan Cmore hjälpa dig. De är alltid aktiva i förhandlningarna som till slut ger en streamtjänst rätten att sända matcherna.

Inte minst så kunde vi ta hjälp från Cmore när vi skulle se alla Sveriges matcher i fotbolls-VM 2018 och UEFA Nations League.

Ishockey

Den näst största sporten som människor i Sverige gärna vill streama online är ishockey. Du kan på samma vis som du kan se fotbollen, även se ishockey. Alltså är det ett konto, samt ett abonnemang som krävs för att streama hockey inne hos tjänsten.

Även detta utbud med ishockey kommer vara koncentrat på våra svenska ligor.

 • SHL

Den största hockeyligan i Sverige går under namnet SHL, och denna är möjligt att se inne hos Cmore. Under en vinter så är det många som väljer just Cmore för att kunna se SHL online. Detta är inte speciellt konstigt då den enda lagliga vägen att göra detta är just via Cmore.

Att se SHL stream online är möjligt om du använder dig av det erbjudande som Cmore har för nya medlemmar.

 • HockeyAllsvenskan

Precis som när det handlar om fotboll så har Cmore inte bara den bästa ligan inom svensk ishockey som visas. Hos Cmore så kommer man även visa massor av ishockey från HockeyAllsvenskan. Denna ishockey kommer sändas på precis samma vis som SHL.

Se därför till att skapa ditt konto för att se alla de hockey streams som finns i Sverige.

Övrig sport

Som du kanske redan förstår så är det massor av sport som du kan se inne hos Cmore.

Utöver ishockey och fotboll så kommer Cmore sända massor av annan sport. Inte minst från svenska ligor. Där kommer du bl.a. kunna se handboll från svenska Handbollsligan, eller varför inte tennis eller golf. Du kan läsa om lite andra sporter som du kan se hos Cmore streaming här nedanför.

 • Handboll (Svenska handbollsligan)
 • Golf (PGA Tour)
 • Speedway (Elitserien)
 • Basket (NBA)
 • Motorsport (STCC)

Använda Cmore på mobil & surfplatta

Det går alldeles utmärkt att använda dig av alla tänkbara enheter som du kan tänkas vilja använda dig av. Vilket innebär att det inte är en dator som du nödvändigtvis behöver använda för att se live sänd sport på nätet.

Det innebär naturligtvis att du kan se all sport inne hos Cmore med hjälp av din mobil. Det spelar ingen roll om din mobil är en iPhone eller Android. Det fungerar lika bra oavsett.

Inte heller några problem är det för dig som gärna använder dig av en surfplatta som är en Android eller iPad.

Ett populärt knep för att öka upplevelsen av dina live streams är att använda dig av en TV. Du kan med hjälp av din mobil, dator eller surfplatta kunna använda dig av casting (Chromecasting). Detta gör att din sändning kan ses på din TV. Ett annat knep är att ta hjälp av en HDMI-sladd som kopierar den bild du har på din dator till din TV.

Faktum är att du kan använda dig av den Cmore app som finns för mobiltelefoner. Denna app kommer göra det mycket enkelt att direkt nå den sport som du vill se online.

Kvalité

Det är absolut inget fel på den kvalité som du kommer få under din streaming inne hos Cmore. Där kommer du mötas av sändningar med HD och med bra ljud.

En annan fördel med dina live streams inne hos Cmore är att du alltid kan räkna med att ha svenska kommentatorer. Även om din match anses som stor, eller liten.

Betyg

Vi ger en stor tumme upp för Cmore. Detta är en bra och populär tjänst som många i Sverige redan använder sig av. Det är en garant mot att det inte är några dåliga sändningar som erbjuds.

Att det är möjligt att streama sport hos Cmore ser vi mycket positivt på. Då kommer du som kund ha chansen att testa denna tjänst i två veckor innan du sedan bestämmer dig om du vill köpa premium eller inte.

Vi tycker även att det är mycket bra att vi kan samla så mycket av den svenska sporten inne på en och samma sida. På så vis slipper du ha konto på många olika streamsidor för att se den sport som du vill se online.