AC Milan – Juventus 13/2 (Coppa Italia)

AC Milan – Juventus 13/2 (Coppa Italia)

Date: February 13, 2020

Time: 20:45

Fotboll idag | live stream

På torsdag kväll 13 februari kan ni se AC Milan – Juventus i första semifinalsmatchen i Coppa Italia. Kolla in hur ni kan streama matchen live.

Den ena stormatchen har knappt hunnit ta slut innan det är dags för nästa. Zlatan Ibrahimovic stod för mål och assist senast, men det räckte inte för hans Milan. Nu ska Milan gå en ny match till mötes, och vi visar er hur ni gör för att hitta en Milan – Juventus live stream.

Det är väldigt lätt att titta på Milan – Juventus online på internet. Skapa bara ett konto på Bet365 och gör en insättning på minst 50 kronor, så kan du se när lagen möts i semifinal nummer ett av Coppa Italia.

Streama AC Milan – Juventus

Vi har redan nämnt det men vi tar det igen, något mer detaljerat så att ingen ska missa sin chans att titta på Milan – Juventus direktsänt på nätet. Du som vill se matchen ska bara gå in på bet365.com, skapa ett spelkonto och där sätta in minst 50 kronor. Då låser du upp alla fotboll live streams, och dessutom streams av all annan sport som erbjuds. Du kan till exempel se alla AC Milans matcher.

Sedan är det bara att navigera dig till Coppa Italia-matchen mellan Milan och Juventus, och börja titta på när lagen möts i semifinal nummer 1 på San Siro. Avspark 20:45 på torsdag kväll, och sedan spelas returen tre veckor senare. Den kan ni streama på exakt samma sätt.

När du tittar på live streams på Bet365 kommer du att slås av att där saknas kommentatorer. Men bilden och ljudet från publiken är väldigt bra, och du kan dessutom se matchen från valfri plattform.

Titta på Milan – Juventus på TV

Det finns ingen svensk TV-kanal som valt att köpa rättigheter att visa Italienska Cupen på TV, och således sänds inte matchen på TV. Därför får du helt enkelt leta dig till Bet365 om du vill se matchen.

Du kan dock koppla sändningen från datorn till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel, då det för över bilden från dator till TV.

Inför matchen

AC Milan spelade under söndag kväll derby mot Inter, vilket såg ut att sluta lycklig för alla rödsvarta supportrar. ”Il Rossoneri” ledde med 2-0 i paus efter assist och mål av Zlatan Ibrahimovic, men Inter vände snabbt på steken i andra halvlek och vann till slut med hela 4-2.

Juventus hade inte heller någon fantastisk helg, direkt. ”Den gamla damen” åkte på stryk av Hellas Verona vilket i längden innebar att Inter övertog förstaplatsen i tabellen i och med deras derbyseger.